Persberichten Rijn&Venen, 11.30 uur

Utrecht, 07-09-2008

Dodelijk verkeersongeval

BREUKELEN- Op zaterdag vond er een verkeersongeval plaats waarbij een man om het leven kwam. Omstreeks 17.20 uur kreeg de politie de melding dat een brommobiel te water was geraakt. Omstanders zagen het gebeuren en schoten direct te hulp. De man, 70-jaar uit Breukelen, werd uit zijn voertuig gehaald en direct gereanimeerd. Helaas had dit geen resultaat en het slachtoffer overleed ter plekke. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft nog geen idee waarom de man het wat is ingereden.

Onrust om fotograaf

LOENERSLOOT- Op zaterdagochtend kreeg de politie omstreeks 08.00 uur verschillende telefoontjes van weggebruikers die over de N 201 reden. Zij zagen namelijk een man zwaaien met een vuurwapen in zijn hand. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat een fotograaf fotos aan het maken was van iemand een namaak vuurwapen uit een game console. De fotograaf werd verzocht zijn werk te staken vanwege de verontruste telefoontjes. De man, 45 jaar uit Loenen aan de Vecht, begreep dit en ging weg.

Alcoholcontrole

BREUKELEN- Op zondag werd van 03.30 uur tot 04.15 uur een alcoholcontrole gehouden op de Straatweg. In totaal bliezen hier 15 personen. 1 Automobilist had te veel gedronken en blies op het bureau 310 ug/l.

Tegen boom

MIJDRECHT- Op zaterdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie de melding dat een auto tegen een boom was aangereden aan de Oosterlandweg. De bestuurder, 35 jaar uit Hilversum, raakte gewond aan zijn gezicht en werd medisch behandeld hiervoor. De man heeft mogelijk alcohol gedronken en van hem is een bloedproef afgenomen.

Rijden onder invloed

MAARSSEN- Op de Maarssenbroekse Slag werd zaterdagavond omstreeks 22.15 uur een 32-jarige man uit Maarssen gecontroleerd. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 560 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.