Politie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn - Twee verdachten aangehouden

De politie heeft op zaterdag 6 september rond 4.00 uur twee mannen aangehouden op verdenking van fietsdiefstal. Een getuige zag dat de mannen twee damesfietsen probeerden te stelen.

Met de komst van de politie gingen de twee er samen vandoor op één fiets, maar beiden konden na een achtervolging worden aangehouden. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit Apeldoorn. Ook een 20-jarige Apeldoorner werd aangehouden, maar hij werd na verhoor weer vrijgelaten. De politie wil graag contact met de getuige en verzoekt deze 0900-8844 te bellen.

Apeldoorn - Vernieling scooter

Twee 23-jarige mannen uit Apeldoorn werden op zondag 7 september rond 4.30 uur door de politie aangehouden wegens openlijke geweldpleging.

De mannen worden ervan verdacht op de Nieuwstraat een scooter te hebben vernield en ruzie te hebben uitgelokt. Een 17-jarig meisje uit Apeldoorn deed aangifte.

Apeldoorn - Man breekt in voor slaapplaats

Een getuige zag op zaterdag 6 september rond 5.20 uur dat een man een ruitje van een pand aan het Hofveld insloeg en vervolgens naar binnen ging.

De politie werd gebeld en ging het pand binnen. Binnen werd een 31-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij verklaarde dat hij op zoek was naar een slaapplaats. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau.


---- --