Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen - Twee jongens aangehouden voor graffiti

Twee minderjarige jongens uit Zutphen en Warnsveld zijn op zaterdag 6 september rond 1.25 uur aangehouden bij een school aan de Isendoornstraat in Zutphen.

Zij werden betrapt bij het aanbrengen van graffiti. Beiden kregen een proces verbaal en worden doorverwezen naar Halt.

Zutphen - Twee aanhoudingen voor geweld

De politie heeft op zondag 7 september rond 2.15 uur twee personen aangehouden bij een horecagelegenheid aan de IJsselkade. De twee, een minderjarige Zutphenaar en een 20-jarige plaatsgenoot, zouden twee 17-jarige jongens uit Zutphen hebben geslagen. De politie onderzoekt de mishandeling.

Zutphen - Brand in keuken restaurant

Op zondag 7 september rond 4.00 uur brak brand uit in de keuken van een restaurant aan de Lange Hofstraat in Zutphen.

De brandweer had de brand snel geblust. De brand bleef beperkt tot de keuken, maar de andere vertrekken liepen rook- en roetschade op. Oorzaak van de brand is volgens de brandweer kortsluiting in de oven.

Vorden - Fietser gewond bij ongeval

Een 50-jarige man uit Enschede raakte op zaterdag 6 september rond 10.30 uur gewond bij een verkeersongeval op de Ruurloseweg in Vorden.

De man wilde met zijn fiets de Ruurloseweg (voorrangsweg) oversteken vanuit de Mosselseweg en zag daarbij vermoedelijk een tegemoetkomende auto over het hoofd. Deze auto werd bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Vorden. De fietser werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.


---- --