RTL Group

Nieuw seizoen RTL 4-hitserie 'Gooische Vrouwen'

Nieuw seizoen RTL 4-hitserie 'Gooische Vrouwen'

Het leven van de dames uit de RTL 4-hitserie Gooische Vrouwen wordt gekenmerkt door talrijke ups and downs. Zo was in de laatste uitzending van het vorige seizoen te zien hoe Willemijn (Annet Malherbe) opnieuw in het huwelijksbootje stapte met haar grote liefde Evert (Leopold Witte) en daarmee een periode van diepe dalen en teleurstelling afsloot. Samen met haar vriendinnen Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga) en Anouk (Susan Visser) stond ze op het punt om een spannend cadeau te openen van een anonieme gever. Het presentje was afkomstig van de sluwe au pair Tippiwan (Cystine Carreon), die de dames hiermee spontaan onder enorme tijdsdruk zette. Hoe loopt dit af? Deze prangende vraag wordt op zondag 7 september beantwoord in de nieuwe reeks van Gooische Vrouwen bij RTL 4.

In het vierde seizoen maakt de kijker ook kennis met een aantal Gooische nieuwkomers. Eén daarvan is Yari, een hilarische rol van cabaretier Alex Klaassen. Hij speelt een überstylist, die is ingehuurd door Cheryl.

Met de start van de nieuwe reeks wordt ook duidelijk wat de duivelse au pair van plan is met de baby van Cheryl? Ze ontvoerde de kleine Remy en checkte in op Schiphol, waar ook dokter Rossi (Derek de Lint) ineens opdook. Wat is hier gaande? En hoe staat het met de relatiedip tussen Martin (Peter Paul Muller) en Cheryl nadat duidelijk werd dat niet Martin maar Tom (Daniël Boissevain) de vader van Remy is. Ook Anouk en Claire kregen behoorlijk wat uitdagingen voorgeschoteld, wat in het nieuwe seizoen niet anders zal zijn.

Kijkers die graag nog even zelf het geheugen willen opfrissen, kunnen voorafgaand aan de nieuwe afleveringen op zondag 31 augustus terecht bij RTL 4 voor de story so far waarin alle hoogtepunten van de afgelopen drie seizoenen nog even op een rij worden gezet.

De bizarre perikelen in het bestaan van de Gooische vrouwen wisten vorig seizoen wekelijks 1,5 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Bovendien was de serie in 2006 en 2007 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf zondag 7 september, tussen 20.30 en 21.30 uur. Uitzending Story So Far: RTL 4, zondag 31 augustus, tussen 20.30 en 21.40 uur.

Website: rtl.nl/gooischevrouwen


---

---
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Donate Brunink via tel. 035
-671 8624, donate.brunink@rtl.nl of Susanne van der Klugt via tel. 035-6718939, susanne.van.der.klugt@rtl.nl. U kunt ook op onze website www.pressroomrtlnederland.nl terecht.

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.