Ingezonden persbericht


Runners4Kenya met 80 lopers actief op Tilburg Ten Miles

7 september 2008

De eindsprint is ingezet.

De 80 deelnemers aan de sponsorloop Runners4Kenya worden echt in de watten gelegd. Als tegenprestatie voor het bijeenbrengen van zoveel gulle sponsors krijgen ze een echt Runners4Kenya lopersshirt. Zo zijn onze lopers goed herkenbaar als runner voor het goede doel. Maar dat is nog niet alles. Zij kunnen in het eigen home bij Cafe Brandpunt in alle rust omkleden. Worden daar verrast met een heerlijk drankje. Ook maken zij kans op prachtige sportieve prijzen die door Greg en Ad van Hest (Run2Day) beschikbaar zijn gesteld.

Runners4Kenya lopen niet alleen voor zich zelf maar zetten zich belangeloos in voor sport in Kenia.

Iedereen die meedoet met de Tilburg Ten Miles 2008 kan zich via www.Runners4Kenya.org aanmelden voor het project. Lopers wordt gevraagd om onder familie, vrienden en collega's sponsors te zoeken. Voor 12 euro koop je in Kenia goede sportschoenen. Een shirt en broek kosten nog eens 8 euro. Voor 20 euro zijn de sportieve talenten in Kenia helemaal klaar om te sporten. De opbrengst van het project Runners4Kenya wordt verdubbeld door stichting Wilde Ganzen.

Wil je meedoen aan dit mooie project, meld je dan snel aan. Wij hebben de eindsprint ingezet, mogen we ook op u rekenen!

Noot voor de redactie.

Ingezonden persbericht