Ingezonden persbericht


Persbericht

LUNABEACH 2008 OUTDOOR DANCE EVENT
ZONDAG 7 SEPTEMBER 13.00-23.00
STRAND VAN LUNA HEERHUGOWAARD
VVK 10,- ex fee / DEUR 20,-

Bij velen verschijnt er een smile van oor tot oor, als men terugdenkt aan Luna Beach edities 2006 en 2007. Onder de zon, aan het Strand van Luna, palmbomen, big pillows en cocktails, wat wil een mens nog meer op zijn vrije zondag. De dagbladen repte over "Luna Beach" smaakt naar meer". Zoals Ibiza bekend is om haar waanzinnige eindfeesten, zo is Luna Beach dé afsluiter van het zomerseizoen in de regio. De derde editie van het Luna Beach dance festival is inmiddels uitgegroeid tot een stoer underground festival met 3 areas en zeer gevarieerde line-up.

Op zondag 7 september is het prachtige Strand van Luna in Heerhugowaard weer het decor voor het Luna Beach Dance Festival. De eerste djs nemen om 13:00 uur plaats achter the wheels of steel om het zomerseizoen uit te knallen met het beste van uplifting (hard)trance, tech-house, minimal beats en drum'n'bass!!

Met de voetjes in het zand, omringd door de hipste en hotste feelgood sounds van het moment, proeven de festival bezoekers al vroeg de ultieme nazomerse underground festivalsfeer. Met het Hollandse klimaat is ook rekening gehouden en wordt er wederom gezorgd voor een Perfect Sky!

Met drie fantastische area's wordt de kop van Noord-Holland eens goed in de muzikale watten gelegd. Met een zeer verpletterende line-up wordt er op hoog niveau afscheid genomen van de festivalrijke zomer. Met het mooie Strand van Luna, als thuisbasis van dit festival, is het decor in stijl. Trance, Club, Minimal en Techno sounds zullen het zand doen opwaaien, de menigte zal niet stil kunnen staan en al heupwiegend met een grote glimlach het Luna Beach dance festival beleven. Uiteraard sieren het extravagant entertainment en de acts het podium en zullen zij samen met de DJs een wervelende show geven.

Luna Beach 2008 Line up

Outdoor Stage
Peter Gelderblom, Cor Fijneman, Ernesto vs Bastian, Bart Skils, Isis, JP, Eric de Man, Rockdown Superstars Hosted by MC Marxman

Foyer du Minimal
Jeff Rushin, Angela Brown, Ricochez, Shuffle, Manoma, Bastiaan, Guy Sharp, Brian Henderson Hosted by Dancezine Alkmaar

Drum 'n' Bass
Zorq, Skid Solo, Killer B, Johny Cyclop

Wat heeft Luna Beach 2008 nog meer in petto? Naast de feelgood sound van de beste DJs, kun je genieten van relaxte chill area's, verschillende (cocktail)bars, ruime keus uit eettentjes, uiteraard de MyLocker kluisjes, Happy Luna Beach crew en een waanzinnige partysfeer. Lekker met je voetjes in het zand, met een lekkere cocktail in je hand en beautiful partypeople om je heen, dat is toch het ultieme nazomerse strand én festival gevoel?

Kaarten à 10,- ex fee zijn verkrijgbaar via de bekende Ticketservice voorverkooppunten, online via ticketservice.nl en uiteraard ook aan de kassa van de Waerdse Tempel. Let op: kaarten aan de deur kosten 20,- euro, dus wees geen dief van je eigen portemonnee en haal de felbegeerde kaarten in de voorverkoop!

Event: Luna Beach 2008 Outdoor Dance Event Datum: zondag 7 september 2008
Line-up: Peter Gelderblom, Cor Fijneman, Ernesto vs Bastian, Bart Skils, JP, Eric de Man, Rockdown Superstars, MC Marxman, Jeff Rushin, Angela Brown, Ricochez, Shuffle, Manoma, Bastiaan, Guy Sharp, Brian Henderson Tijd: 13.00-23.00
Entree: VVK E10,- ex fee / Deur 20,-
Leeftijd: 18+

De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1
1704 ZZ Heerhugowaard
The Netherlands
www.waerdsetempel.nl Tel 072-5678920
Fax 072-5678921
GSM 06-24663466