Ingezonden persbericht


Zondag 7 september 2008, motortoerrit over ongeveer 175 kilometer.

MTC Motovatie organiseert opnieuw een prachtige toertocht.

Zondag 7 september aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen alweer haar een na laatste rit van dit seizoen. De rit is deze keer ongeveer 175 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijder over een aantal leuke wegen van ons land.

De route loopt voor het grootste deel ten zuiden van Amstelveen. Via Vogelenzang gaat de route over Katwijk, Voorbug, via de ijsseldijk , Zwammerdam en Nieuwveen weer terug noordwaarts richting thuisbasis Amstelveen. Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Voorrijders zijn tussen 09.00 en 10.00 uur aanwezig. Indien een voorrijder is gewenst wees er dan snel bij want vol is vol. Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw van MTC Motovatie op KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel (afrit 4) te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer tijdens de rit: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Milco Smit: 0251-25 16 61
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op een van de clubavonden: voor informatie hierover zie onze website www.motovatie.nl Amstelveen, 27 augustus 2007

Met sportieve groeten,
Marjan Duijn.
P.R. Commissaris
MTC Motovatie Amstelveen
E-mail: pr@motovatie.nl