Ingezonden persbericht


Als dit bericht geen beeld bevat klik dan hier om het bericht te openen via de browser.


- REMINDER -

KOM UITWAAIEN TIJDENS DE 1e HOLLANDSE VLIEGERDAG

Rotterdam, 4 september 2008 - De eerste Hollandse Vliegerdag van Unox Knaks op zondag 7 september gaat definitief door. "Met een zuidwesten wind, kracht 4 à 5, belooft zondag een prachtige vliegerdag te worden. Er is wat bewolking en kans op een bui, maar met een graadje of 19 toch heel aangenaam", aldus weerman Piet Paulusma, die ook op de dag zelf aanwezig zal zijn. De Hollandse Vliegerdag van Unox Knaks wordt georganiseerd als opening van het vliegerseizoen en omdat vliegeren onder kids populair is. U en uw kinderen zijn van harte welkom om dit spectaculaire evenement bij te wonen en lekker uit te waaien!

Datum: zondag 7 september 2008
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: strand van Scheveningen, nabij de vuurtoren Mis het niet: om 14.30 uur laten alle vliegeraars tegelijk hun vlieger op

Programma
Gedurende de dag kunnen kinderen samen met hun ouders spectaculaire windactiviteiten doen. Kinderen krijgen vliegerles van echte Unox Knakkers, leren van professionele vliegeraars trucs met bijzondere stuntvliegers en kunnen zelfs met een megagroot windkanon zelf de lucht in vliegen. Ook Piet Paulusma is van de partij. Als windexpert leert hij kinderen alles over wind. Als hoogtepunt van de dag, letterlijk, laten alle vliegeraars om 14.30 uur hun vliegers tegelijkertijd op. Het streven is zoveel mogelijk dansende vliegers de Scheveningse horizon te laten kleuren.


- EINDE BERICHT-

Noot aan de redactie (