Ingezonden persbericht

(persbericht)

Corso Zundert steunt Villa Pardoes

Zundert - Afgelopen voorjaar is de Stichting Bloemencorso Zundert benaderd door Villa Pardoes uit Kaatsheuvel om de kinderen die in Villa Pardoes verblijven op de eerste zondag van september bij het corso te verwelkomen. Uiteraard werkt het corso daar graag aan mee.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ze worden samen met hun ouders en broertjes en zusjes een weekend opgevangen en verwend. Zo hebben ze onder meer vrije toegang tot de Efteling en doet Villa Pardoes er alles aan om er voor de kinderen, en natuurlijk ook voor de ouders, een zo mooi mogelijk weekend van te maken.

Els Arnouts-Bekers (rechts), secretaris van Stichting Bloemencorso Zundert, overhandigt de uitnodiging aan Karin Neijenhuis van Villa Pardoes.

Met de kinderen zet Villa Pardoes elk jaar diverse verrassende activiteiten op touw. Zo kwam ook het corso van Zundert in het vizier. Het corso is zeer vereerd mee te mogen werken aan dit project en biedt het dan ook alle steun aan. De eerste groep kinderen wordt verwacht tijdens het komende corso op zondag 7 september.

Zie voor meer informatie http://www.villapardoes.nl .

Bloemencorso Zundert is 's werelds grootste corso en wordt gedragen door louter vrijwilligers, bij elkaar duizenden Zundertenaren. Het vindt plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
http://www.bloemencorsozundert.nl
http://www.corsokoorts.nl

Noot voor de redactie (