Ingezonden persbericht


Donderdag 7 augustus 2008

De West Wing. Gids voor fans

Sinds RTL stopte met het uitzenden van The West Wing, de tv-serie over de fictieve president Josiah Bartlet en zijn staf, zoeken de fans hun toevlucht tot de dvd's met alle zeven seizoenen, samen 154 afleveringen. Zo is een groeiende schare verslaafden ontstaan, van ministers tot journalisten, van ambtenaren tot consultants.

Dit boek bevat veel feiten, maar laat fans ook (na)genieten van beroemde dialogen uit de serie en van de vele scherpe citaten over de Amerikaanse politiek. Het boek verklaart het jargon van Washington, geeft een overzicht van de hoofdrolspelers, maar biedt ook een vertaling van de Amerikaanse Grondwet.

Bestellen
Lezers van Elsevier en www.elsevier.nl kunnen het boek De West Wing. Gids voor fans, 130 pagina's, nu bestellen voor slechts ¤ 9,75 (inclusief verzendkosten). De uitgave wordt dan met een acceptgiro aan u toegestuurd.

Speciale West Wing-avond
Maandagavond 8 september is er in de Pulchri Studio in Den Haag van 20.00 tot 24.00 uur een speciale avond voor liefhebbers van The West Wing, de Amerikaanse tv-serie over de fictieve president Josiah Bartlet en zijn staf. Met onder meer: De Grootste West Wing Quiz Aller Tijden
Een leiderschapworkshop aan de hand van fragmenten uit de serie De boekpresentatie van De West Wing. Gids voor fans Lees meer over de speciale West Wing-avond

De West Wing Fan-avond is een initiatief van de West Wing Fanclub, georganiseerd door Coolpolitics en mede mogelijk gemaakt door de Algemene Bestuursdienst, de RVD en organisatiebureau Berenschot. Deze avond is geen product van The West Wing, Warner Bros. of NBC. Toegangsprijs: ¤ 30. Aanmelden: stuur een e-mail met uw gegevens naar: westwing@coolpoliticsproductions.nl.