Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aan

Op maandag 8 september starten de werkzaamheden om de riolering te vervangen en de verharding op te hogen van de Anton Wachterburg.

Wat gaat er gebeuren?

Eerst worden de bomen en struiken gerooid. Daarna beginnen we met het opbreken van de bestrating, het aanleggen van de nieuwe riolering en het ophogen/vervangen van de kabels en leidingen van de nutsbedrijven. Tevens vervangen we de voetbrug naar de Kapellekensbaan. Zodra het ondergrondse werk gereed is wordt het terrein verder opgehoogd en wordt de bestrating weer aangebracht.

Werkvolgorde

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd. Allereerst werken we aan de parkeerplaats die bereikbaar is vanaf de Herenburg. Hierdoor kunt u op dat gedeelte niet meer parkeren. Daarna volgen de delen die alleen voor voetgangers bereikbaar zijn. Daarbij wordt ook de voetbrug vervangen. Deze werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Vervolgens wordt het parkeergedeelte wat bereikbaar is vanaf de Sinjeur Semeynsburg aangepakt. Omdat dit parkeergedeelte erg groot is, wordt dit in twee fasen opgebroken en weer aangelegd.

Planning

Als alles volgens planning verloopt, is het werk aan het eind van het
1^e kwartaal 2009 af. Uiteraard is dit afhankelijk van het weer in de komende wintermaanden.

Vragen en opmerkingen

Hebt u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden dan kunt u bellen met het Informatiecentrum van de gemeente, telefoonnummer (010) 2848484.