Gemeente Bernheze


Tijdelijke verkeersmaatregelen

Heeswijk-Dinther

Revitalisering bedrijventerrein `t Retsel

In verband met revitalisering van bedrijventerrein 't Retsel worden binnenkort diverse werkzaamheden uitgevoerd.

In verband met werkzaamheden aan het riool kan van week 37 tot en met week 48 hinder ontstaan voor het verkeer op Laag Beugt/Brouwersstraat. Er wordt een riool aangelegd vanuit de Boterweg naar de Retselseweg. Een gedeelte van de weg wordt afgesloten. Met behulp van verkeerslichten wordt het verkeer over één rijstrook geleid.

Afsluiting traverse Heeswijk-Dinther

Vanaf 8 september 2008 wordt de Traverse (Hoofdstraat, St. Servatiusstraat, Raadhuisplein en de E. van Dintherstraat) afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Er worden kruisingen opnieuw bestraat, wegversmallingen aangelegd of aangepast en herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het riool. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden de werkzaamheden op 3 oktober 2008 afgerond.

Het werk wordt uigevoerd in twee fases. Vanaf maandag 8 september 2008 wordt het deel tussen Abdijstraat en Torenstraat afgesloten. De kruisingen met Pastoor Maasstraat, Flerustraat en Plein 1969 worden in deze fase opnieuw bestraat in een afwijkende kleur. Ter hoogte van de Wilhelminastraat wordt een wegversmalling aangelegd. Verwacht wordt dat deze fase afgerond wordt op 26 september 2008.

Vanaf 6 oktober 2008 start de 2e fase. Het deel tussen de Torenstraat en de Kerkstraat wordt afgesloten. Ter hoogte van de Torenstraat wordt een verhoogde oversteekplaats aangelegd. Ook wordt de middengeleider ter hoogte van E. van Dintherstraat 15 en 17 verwijderd en een wegversmalling aangelegd.

Het verkeer wordt omgeleid. Plaatselijke bewoners blijven te allen tijden bereikbaar. De busdienst rijdt gedurende de uitvoering via de Kanaaldijk Noord (N279). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Van der Meijden, telefoon (06) 15 19 19 17.

Nistelrode

In verband met het aanleggen van een riool vanuit het inbreidingsplan Laarhof aansluitend op het riool in Laar ter hoogte van De Wilgen, kan in week 37 hinder ontstaan voor het bestemmingsverkeer op Laar

Verkeer vanuit Heesch richting Uden wordt omgeleid via Laar-Achterstraat-Brandsestraat-Delst. Verkeer vanuit Uden richting Heesch wordt omgeleid via
Delst-Hoogstraat-Kromstraat-Tramplein-Delst/Weijen.

De bussen gaan vanaf Heesch via Laar-Tramplein-Kromstraat-Hoogstraat naar Delst en omgekeerd. De halte nabij de werkzaamheden wordt verplaatst tegenover de halte bij de voormalige Brouwershoeve.

Er is een parkeerverbod langs Tramplein en Kromstraat tijdens de werkzaamheden.

Heesch

In verband met Veldslag 2008 is op 7 september 2008 van 13.30 tot 00.00 uur, of zoveel langer of korter als nodig is, de Veldstraat (van Hopveld tot aan Abdijstraat) en het speelterrein aan Hopveld in Heeswijk-Dinther afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
(0412) 45 88 88
(0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket