Gemeente Lisse

Milieustraat gesloten van 8 t/m 12 september

Gemeentewerf Vennestraat

In verband met werkzaamheden aan het asfalt is de milieustraat aan de Vennestraat gesloten van 8 tot en met 12 september.

In de week van 8 tot en met 12 september worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het terrein van de milieustraat aan de Vennestraat 3 (Openbare Werken). Een gedeelte van het terrein wordt opnieuw geasfalteerd en onder de afvalcontainers worden zogenaamde stelconplaten aangebracht.

Het terrein is in deze week afgesloten. Op het voorterrein worden tijdelijk enige containers geplaatst. Hierin kunnen hout, papier, oud ijzer, puin, tuinafval en wit- en bruingoed gedeponeerd worden.

Wij verzoeken u om in deze week (8 tot en met 12 september) zo min mogelijk gebruik te maken van de milieustraat zodat de werkzaamheden ongehinderd plaats kunnen vinden.

Verder vragen wij u oud papier, kleding en glas zoveel mogelijk in de, op diverse plaatsen in de gemeente, aanwezige (ondergrondse) containers te deponeren. U vindt deze containers onder andere bij de winkelcentra in de gemeente.

Om het terrein op te ruimen en de containers weer op hun vaste plaats terug te zetten is de milieustraat (ook het voorterrein) op zaterdag 13 september gesloten. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

Wij gaan ervanuit dat u vanaf maandag 15 september weer op de reguliere manier gebruik kunt maken van de milieustraat.

Laatst gewijzigd op: 3-9-2008 10:12