Beetsma gaat naar Het Expertise Centrum

08/09/2008 11:13

Het Expertise Centrum

Den Haag - Met ingang van 15 september 2008 treedt drs. Albert Beetsma als senior-consultant in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC).

Beetsma (1956) werkte sinds 2005 als directeur Projecten bij Dienst Regelingen, onderdeel van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hij was verantwoordelijk voor de vernieuwing's programma's zoals Gemeenschappelijk Landbouwbeleid, Nieuw Mestbeleid en Digitaal Werken. Hij gaf leiding aan strategische programma's zoals Elektronische Dienstverlening, de invoering van het Burger servicenummer en het bedrijvennummer.

De periode voor 2005 is hij in verschillende rollen 12 jaar werkzaam geweest bij Vertis B.V. Na zijn studies Informatica en Geschiedenis is hij in 1992 gestart als ontwikkelaar/analist. Vervolgens is hij als consultant werkzaam geweest in de Agrofood en Waterbeheer sector. Opdrachten voor onder andere LNV en Waterschappen op het terrein van business architecturen, internetdienstverlening en organisatieontwikkeling.

Beetsma werkt bij HEC voor de sector Infrastructuur (wonen, vervoer en voedsel), woont in Haren (Gr) en maakt deel uit van de noordelijke vestiging van HEC.





http://www.hec.nl