Ricoh


Ricoh en Infotec lanceren het Ricoh Pro C900 hoogvolume kleurensysteem in Paleis Het Loo

Woerden, 22augustus 2008. Ricoh -al jaren wereldwijd marktleider op het vlak van documentsystemen voor de kantooromgeving- heeft zich voorgenomen om samen met Production Printing specialist Infotec binnen enkele jaren ook marktleider te worden in het hoogvolume segment. Beide partners hebben al enorm veel geïnvesteerd in nieuwe technologie voor perfecte systemen (hard- en software) en services (adviezen, implementaties, technische support).

De belangrijkste exponent van deze inspanningen is het full-colour systeem Ricoh Pro C900. Dit nieuwe royale printsysteem voldoet in alle opzichten aan de hoogste eisen die de grafische sector terecht stelt ten aanzien van onder meer snelheid (90 kleurenprints per minuut), papierformaten, -soorten en -gewichten, register- en afdrukkwaliteit, duurzaamheid en bedrijfszekerheid. De uitgekiende software-ondersteuning en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor geïntegreerde nabewerking tillen de Ricoh Pro C900 op het hoogste niveau van productiviteit.

De Ricoh Pro C900 was al te zien tijdens de Drupa, maar zal op 8 oktober wereldwijd gelanceerd worden. Voor Nederland zal dit evenement onder de naam "Couleur Royal" plaatsvinden in Paleis Het Loo in Apeldoorn. Alles zal in het teken staan van de kleur Oranje, de "Couleur Royal". Bij die gelegenheid wordt getoond hoe goed, snel, constant en betrouwbaar de nieuwe Ricoh Pro C900 de "Couleur Royal" produceert, evenals al die andere miljoenen kleuren. Jack van Gelder praat over zijn oranjegevoel en Ricoh en Infotec informeren hun gasten over de mogelijkheden die dit opzienbarende nieuwe kleurensysteem hun organisatiesbiedt. Bovendien kunnen de bezoekers deelnemen aan een rondleiding door Paleis Het Loo.

Inschrijven voor "Couleur Royal"kan vanaf 1 september via de website www.couleurroyal.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma op 8 oktober in Paleis Het Loo.