CJP-jongere betaalt lagere prijs voor grote musicals

08/09/2008 12:57

Joop van den Ende Theaterproducties

CJP en Joop van den Ende Theaterproducties gaan een unieke samenwerking aan. CJP-leden krijgen een 50% last-minute korting op musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Hiermee maken zij theater nog toegankelijker voor jongeren. Behalve deze structurele korting, ontvangen nieuwe CJP-leden een Musical Card, waarmee zij E25,- extra korting krijgen op hun kaartje. Jongeren die zich in september aanmelden, maken bovendien kans om deel te nemen aan een recordpoging musical kijken. Samen met Tarzan-hoofdrolspeler Ron Link zullen zij op 24 september naar de musicals Les Misérables, Tarzan en Dirty Dancing worden gebracht per helikopter en limousine om de cast te ontmoeten.

Recordpoging musical kijken

Onder alle nieuwe CJP-leden wordt een prijs verloot, een recordpoging musicals kijken met Ron Link. De winnaar zal op 24 september 2008 samen met de acteur de musicals Les Misérables in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Tarzan in het Fortis Circustheater in Scheveningen en Dirty Dancing in het Beatrix Theater Utrecht en hun cast bezoeken. En een ontmoeting met de cast van alle drie de musicals. Omdat deze musicals op één avond worden bezocht zal er onder andere een helikopter worden ingezet om dit te verwezenlijken.

Samenwerking

CJP leden (jongeren van 12 t/m 30 jaar) krijgen op vertoon van de CJP pas altijd 50% last minute korting op musicals van Joop van den Ende Theaterproducties in het Beatrix Theater Utrecht (Dirty Dancing) en Fortis Circustheater Scheveningen (Tarzan). De korting geldt ook voor de reizende producties in grotendeels alle theaters. Deze kortingsregeling is ook geldig voor drie introducés. Daarmee kan de korting oplopen tot tientallen euro's. De eerste gezamenlijke actie is een campagne waarbij nieuwe CJP- leden die zich nu aanmelden een Musical Card ter waarde van E25,- ontvangen. Daarmee heeft men het aankoop bedrag van de CJP pas (E15,-) direct terug verdiend.

"Cultuur is een breed begrip, van boeken tot muziek, van podiumkunst tot film. Maar voor de emotionele ontwikkeling en het ervaren van echte magie, is niets zo mooi als theater. Het stemt mij gelukkig dat ook veel jongeren de weg naar het theater weten te vinden. Ik hoop dan ook dat nog meer jongeren die bijzondere sfeer komen ervaren en beschouw het als onze verantwoordelijkheid om daaraan bij te dragen. Met deze samenwerking willen wij samen met CJP de jongeren nog meer stimuleren naar het theater te gaan." Aldus producent en algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties Erwin van Lambaart.

"Wij bieden met de CJP pas onze leden relevante culturele kortingen. Musical hoort daarbij. Niet alleen de korting is populair, ook activiteiten als de workshop musicalrecensies schrijven zitten altijd vol. Daarom zijn wij heel blij met deze structurele samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties." Aldus Walter Groenen, directeur van CJP.





http://www.musicals.nl