Zeepfabriek wordt beurshal

08/09/2008 14:11

Go FAcilities C.V.

GO Facilities is een nieuwe competitieve speler op de markt van evenementen, die zich positioneert als dé innovatieve onderneming die Almere op de kaart gaat zetten als nieuwe business event city. GO Facilities is onder meer gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van beurzen, exposities, symposia, evenementen, tentoonstellingen en congressen.

De beurshal heeft een oppervlakte van 4000 vierkante meter. Er is een bushalte voor de ingang en er zijn graties parkeerplaatsen beschikbaar.

Brian Tjon A Loi, operations manager van GO Facilties over de voordelen van Creative Campus; "Het campus is centraal gelegen in Nederland, goed bereikbaar, flexibel, onafhankelijk en beter betaalbaar dan de traditionele beurshallen. Daarbij kan men gratis parkeren en is de toe rit naar Almere vanuit Utrecht en Amsterdam 's ochtends vaak vrij."

In de komende 12 maanden staan tenminste 4 grote evenementen op het programma, waarvan de eerste, de 'ICT 2020' beurs al in november zal plaatsvinden. Dit meerdaagse evenement is bestemd voor het Midden Klein Bedrijf, maar bijvoorbeeld ook voor studenten die een opleiding in de ICT branche zoeken. De onderwerpen van de beurs zijn o.a. E-commerce, ICT Solutions en Internet Marketing. Er zal een open podium zijn, waar diverse sprekers aanwezig zullen zijn, er worden workshops gegeven en er is een heuse awarduitreiking door een vakkundige jury van de 'ICT 2020'."Deelnemers/standhouders kunnen zich nu al opgeven.." aldus Tjon A Loi.

GO Facilities C.V. heeft zich, in een synergetische partnership met DIVI SYSTEMS en GO Crossmedia C.V. per 1 september 2008 gevestigd op de nieuwe Creative Campus in Almere. Dit is een nieuw businesscenter in Almere Buiten, waar een oude fabricagehal om wordt getoverd tot creatieve broedplaats voor o.a. media-, entertainment- en ICT bedrijven.





http://www.gofacilities.nl