Bioscoopzalen ook voor zakelijke bijeenkomsten

08/09/2008 14:57

Wolff Cinema Group

Bioscoopzalen zijn niet alleen geschikt voor de vertoning van films. Wolff Cinema Groep verhuurt haar zalen ook voor zakelijke doeleinden, uiteenlopend van congressen tot personeelsfeesten.

De zalen van Wolff Cinema Groep zijn een unieke en sfeervolle locatie die een zakelijke bijeenkomst net even anders maakt. Hierdoor zijn ze, naast de filmbeleving, uitermate geschikt voor andere doeleinden zoals congressen, symposia, presentaties, bijeenkomsten etc. Wolff Cinema Groep biedt talloze mogelijkheden om van een event een succes te maken. De zalen die gehuurd kunnen worden zijn uitgerust met moderne technologieën op het gebied van beeld en geluid, grote schermen, stoelen met een hoog zitcomfort en uitstekend zicht op het scherm.

Daarnaast ademen de ruime foyers van de bioscopen een aangename sfeer. Ze bieden ruimte en mogelijkheden op het gebied van catering, zoals een kopje koffie met gebak, een lunch met soep en luxe broodjes of een borrel met verfijnde hapjes. Medewerkers van Wolff Cinema Groep zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Naast zakelijke doeleinden zijn de zalen bovendien geschikt voor personeelsfeesten en onderwijsbehoeften. Het medium film kan zelfs ingezet worden om bijeenkomsten te veraangenamen. Zo kan er tijdens een personeelsfeest op verzoek een film gedraaid worden waardoor een personeelsfeest een heuse beleving wordt.

De bioscopen van Wolff Cinema Groep zijn gelegen in Enschede, Groningen, Haarlem, Huizen, Nieuwegein, Utrecht en Vlissingen. De prijzen van zaalverhuur zijn afhankelijk van capaciteit en specifieke wensen. Voor informatie, prijzen en aanvragen kunt u terecht op www.bioswolff.nl





http://www.bioswolff.nl