Yes-R is Hitkrant Hittegolf Hunk 2008

08/09/2008 15:17

Telegraaf Media Nederland

Rapper Yes-R is volgens de lezers van het jongerenweekblad Hitkrant de allerknapste bekende Nederlander. "Dat ik als jongen uit Amsterdam-Oost de meeste stemmen heb gekregen vind ik echt een eer. Want dit is het publiek dat me heeft gekozen, gewoon de lezeressen, weet je, dat maakt het extra speciaal."

De afgelopen weken vonden de stemrondes plaats van de 3e editie van de inmiddels bekende hunkverkiezing. In de laatste stemronde hield zanger/rapper Yes-R acteur Ruud Feltkamp, presentator Valerio Zeno, zanger Simon Keizer en zanger Thomas Berge achter zich.

De uitreiking vond afgelopen weekend plaats op het SLAM!FM Beach Break evenement in Bloemendaal. Als hoofdprijs wint Yes-R een reis naar Brazilië voor 2 personen. In de komende Hitkrant, die aanstaande donderdag in de winkels ligt, wordt uiteraard uitgebreid verslag gedaan van de uitreiking en is een interview met de gelukkige winnaar te lezen.

Over Hitkrant:

Hitkrant is hét weekblad voor meiden van 12-16 jaar. Het tijdschrift focust zich op idolen, film, muziek, tv, mode, shoppen, school, vriendinnen... alles waar jonge meiden in zijn geïnteresseerd. Hitkrant verschijnt wekelijks in een oplage van 45.984 exemplaren. Hitkrant is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland:

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep NV) en omvat een belangrijk gedeelte van de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, BasisMedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, Pilarczyk Media Groep, Telegraaf Productiehuis en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse 'out of home TV'netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en -platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://hittegolfawards.hitkrant.nl/


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (