Gemeente Dongen


Verspreiding nieuwe gemeentegids Dongen in week 37

De afgelopen maanden werd hard gewerkt om de compleet vernieuwde gemeentegids van de Gemeente Dongen gereed te maken. De gids ligt nu dan ook klaar om verspreid te worden. Hou dus uw brievenbus in de gaten want vanaf dinsdag 9 september kunt u de nieuwe gemeentegids tegemoet zien.

Omdat de gemeentegids geen jaar hetzelfde is, is het samenstellen er van jaarlijks een enorme klus. Maar deze keer was het nóg meer werk dan anders. De Dongense gemeentegids heeft namelijk een nieuw gezicht gekregen.

In nauwe samenwerking met City & Tourist Promotions, de uitgever van de gids, werd gekozen voor een nieuw formaat. Een compactere gids met meer kleur en meer beeld! Helemaal in de lijn van de andere reeds vernieuwde communicatiemiddelen van de gemeente zoals de website, de Informatiekrant, het burgerjaarverslag en de Afvalkalender.

Compact
De gids is compacter door onder andere het gebruik van meer verwijzingen naar de gemeentelijke website www.dongen.nl. Maar zoals u van ons gewend bent staat ook deze gids weer boordevol met informatie over én van de Gemeente Dongen.

Uitgave
De gemeentegids (editie 2008-2009), uitgegeven door het bedrijf City & Tourist Promotions, is de enige officiële gids die met medewerking van de gemeente Dongen wordt uitgegeven.