Politie Noord- en Oost Gelderland

Kinderkleding weggenomen

Hengelo, 08-09-2008 o Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag 7 september ingebroken in een kinderkledingwinkel aan de Raadhuisstraat in Hengelo. Hierbij werd een grote hoeveelheid kinderkleding weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

De inbraak vond plaats tussen 02.00 uur en 06.30 uur. Om binnen te komen werd een raam geforceerd. Men heeft de winkel en het magazijn gericht doorzocht op bepaalde merken. De buit bestond ondermeer uit een grote hoeveelheid kinderkleding, een laptop en een geldbedrag.

Vermoedelijk zijn de daders gestoord en hebben zich in tussentijd in de buurt opgehouden om later de goederen op te halen. Mogelijk dat iemand iets verdachts gezien heeft in de buurt van de winkel. De politie is in verband met het onderzoek op zoek naar tips en getuigen.

Verder wil de politie graag in contact komen met een man die op een fiets langs kwam rijden, terwijl de vermoedelijke daders zakken in een auto pakten. Deze man kon er niet door en de vermoedelijke daders boden aan zijn fiets over de zakken te tillen. Dit is vanaf een afstand gezien door een getuige. Deze man, en eventuele andere getuigen, kunnen bellen naar 0900 - 8844.