Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Poging overval pizzabezorger: getuigen gezocht

Bussum, 08-09-2008 o Achter een woning aan de Rhijnvis Feithlaan in Bussum is gepoogd een pizzabezorger te overvallen. Politie Gooi en Vechtstreek zoekt getuigen.

Een pizzabezorger kwam zaterdag 6 september om 19.37 uur met pizza aan bij een woning Rhijnvis Feithlaan in Bussum. Het bleek om een leegstaande woning bleek te zijn. Toen hoorde hij dat er naar naar hem werd geroepen dat hij achterom moest komen wat hij deed. Daar stond een man die hem bedreigde met een wapen en hem sommeerde zijn geld te geven. De jongen droeg geen geld bij zich en gaf aan dat hij naar zijn brommer moest om geld te halen. Toen hij dat ging doen is hij weggerend en heeft hij aangebeld bij iemand en de politie gebeld.

Signalement: het gaat om een blanke man van ongeveer 18 a 19 jaar, met een lengte van 1,70 meter en een slank postuur. De man droeg een groen vest en vermoedelijk een grijze capuchon.

Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u iemand gezien die u opviel in de buurt van de Rhijnvis Feithlaan neem dan contact op met politie Gooi en Vechtstreek via 0900 88 44. Reageert u liever anoniem bel dan 0800 7000.