Gemeente Bronckhorst Speciale ontmoetingsdag voor Bronckhorster toerismebranche op 8 september

Op 8 september a.s. van 8.45 tot 17.30 uur organiseren de gemeente, VVV en het TROB (toeristisch/recreatief overleg in Bronckhorst) op kasteel Hackfort in Vorden een speciale ontmoetingsdag voor de toeristische branche in Bronckhorst. De bijeenkomst is gericht op het stimuleren van innovatie en samenwerking, met als doel nieuwe bedrijvigheid en werkgelegenheid te bevorderen.

Tijdens het ochtendprogramma worden per bus twee inspirerende locaties (boerderijwinkel in Vierakker en restaurant Wolfersveen) in de gemeente bezocht. Na de lunch start de middag met twee innovatieve ondernemers die hun spraakmakende verhaal vertellen. Daarna wordt in groepen gewerkt aan éénzelfde opdracht waarvan, na een korte presentatie, het beste idee wordt beloond. De dag eindigt met een informeel samenzijn onder het genot van een drankje.

Het toeristisch bedrijfsleven en aanverwante organisaties in de gemeente ontvingen onlangs een uitnodiging voor deze dag. Inmiddels is al een groot aantal aanmeldingen ontvangen, maar een beperkt aantal plaatsen is nog beschikbaar (maximaal 100 mensen kan deelnemen). Wie zich nog niet heeft aangemeld, kan dat nog tot 20 augustus a.s. doen. Wie geen geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel tot de doelgroep behoort, kan zich ook aanmelden als zij belangstelling hebben voor deze dag.

Aanmelden kan

1 per e-mail aan s.hut@bronckhorst.nl

2 door een telefoontje naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, tel. (0575) 75 03 74

Hengelo (Gld), 4 augustus 2008

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.