Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

The Chain Connection organiseert veiling voor De Giving Back Foundation

Veiling voor goed doel tijdens Dealer Info Dagen

Utrecht, 28 augustus 2008 - Alle bezoekers en exposanten van Dealer Info Dagen in de Jaarbeurs kunnen op maandag 8 september mooie ICT producten aanschaffen en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen. The Chain Connection organiseert in opdracht van Sala Communications deze veiling, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar De Giving Back Foundation gaat.

Het is de tweede keer dat tijdens de Dealer Info Dagen een veiling wordt georganiseerd. Vorig jaar nam Actebis Computers het initiatief. Sala Communications waardeerde dit initiatief, maar wil iedere exposant de mogelijkheid geven aan deze veiling mee te werken. Sala Communications houdt dit jaar dan ook de organisatie in eigen hand. Zij schakelden hiervoor The Chain Connection in, een marketingbureau gespecialiseerd in channel marketing.

De gehele opbrengst van de veiling gaat naar De Giving Back Foundation die talentvolle en ambitieuze scholieren begeleidt. Vanwege hun achtergrond hebben deze studenten minder perspectieven om hun talenten te benutten. Door hen te stimuleren en te begeleiden, kunnen zij zich ontwikkelen tot succesvolle volwassenen in de Nederlandse samenleving.

Verschillende fabrikanten en distributeurs hebben al een groot aantal bijzondere producten ter beschikking gesteld voor deze speciale veiling. Tijdens de veiling is iedereen vrij te bieden en kunnen de producten tegen betaling (contant of pin) meteen mee naar huis worden genomen. U kunt dus op een aantrekkelijke manier, voor een leuk bedrag, interessante producten meenemen en tegelijkertijd het goede doel steunen!

Vorig jaar bleek de veiling zeer succesvol, mede dankzij veilingmeester Marco van den Bosch. Door zijn inzet en enthousiasme werden de beschikbaar gestelde producten tegen een goede prijs geveild. In totaal werd er toen ¤ 4645 opgehaald. Ook vorig jaar ging het opgehaalde bedrag naar de Giving Back Foundation.

De cheque met de opbrengst werd toen overhandigd aan Giving Back-ambassadeur Jörgen Raymann, en ook dit jaar zal er bekend persoon aanwezig zijn om de cheque te ontvangen.

De veiling vindt plaats in De Jaarbeurs op maandag 8 september om 18.45 uur in het midden van de hal.



Ingezonden persbericht