Gemeente Gouda


Belijning Bodegraafsestraatweg wordt aangepast

(4-9-2008)

Op maandag 8 en dinsdag 9 september wordt de belijning op de Bodegraafsestraatweg ten noorden van de kruising met de Van Reenensingel aangepast. Om de hinder te beperken wordt het werk op beide dagen zoveel mogelijk buiten de spits uitgevoerd tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Buiten deze werktijden is de weg open.

Door een vergissing is tijdens de werkzaamheden van afgelopen maand het oude belijningsplan terug aangebracht. Deze is nu niet in overeenstemming met de nieuwe landelijke richtlijnen die de gemeente toepast bij onderhoudswerkzaamheden. De nieuwe belijning die vanaf maandag wordt aangebracht zorgt voor meer veiligheid en sluit ook aan bij de belijning op de weg richting Reeuwijk.

Tijdens de werkzaamheden aan de Bodegraafsestraatweg blijft de kruising Bodegraafsestraatweg - Burgemeester Van Reenensingel open. Alleen het verkeer tussen Gouda en Reeuwijk wordt deze twee dagen omgeleid via de A12. Omwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de weg. Dit geldt ook voor de lijndienstbussen van Connexxion.


---