Politie Gelderland-Zuid

Aangehouden wegens rijden onder invloed

Hedel / Tricht, 08-09-2008 o Zondagavond heeft de politie een 26-jarige man uit Rosmalen aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij was met zijn auto tegen een lantaarnpaal geraakt en vervolgens de sloot ingereden.

Rond 21.00 uur kregen agenten melding dat er een auto in de sloot lag bij de Baronieweg in Hedel. Ter plaatse troffen zij brandweer en ambulance, maar in eerste instantie geen bestuurder of andere inzittenden van de auto.

In samenwerking met de brandweer is er een onderzoek ingesteld, maar er werd niemand in of rondom het voertuig gevonden. In de buurt van waar het voertuig lag, was een lantaarnpaal omgereden. Later kwam er een 26-jarige man naar het voertuig, die aangaf de bestuurder van het voertuig te zijn. De man bleek onder invloed van alcohol en is hiervoor aangehouden. Hij blies 210 ug/l. Omdat de verdachte onder de categorie beginnend bestuurder viel, was dit te veel. De man heeft een rijontzegging van een uur opgelegd gekregen. Later die avond is de 26-jarige man met een proces-verbaal weer heengezonden.

Tricht

In Tricht is rond middernacht een 46-jarige man aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man blies 455 ug/l op de ademanalyse. Hij heeft een rijverbod opgelegd gekregen van vier uur. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt

(15)

Laatst gewijzigd 08-09-2008 8:04 | © Regio Gelderland-Zuid |