Ingezonden persbericht




Aladdin formeert speciaal supportteam voor HASP SRM-migraties

Expertteam zorgt voor naadloze overstap op innovatieve DRM-oplossing

IJsselstein, 8 september 2008 Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN) heeft een speciaal supportteam samengesteld, dat klanten gaat ondersteunen bij de migratie naar de Aladdin HASP SRM-software voor digitaal beheer van copyrights. Het Migration Support Team is in het leven geroepen met het oog op het toenemende aantal bedrijven dat in de afgelopen vijf jaar is overgestapt op de HASP SRM-technologie van Aladdin.

HASP SRM van Aladdin kreeg in 2008 de SIAA CODiE Award en de SoftwareCEO Innovation Award. In 2007 werd het product onderscheiden met de Frost & Sullivan Global Product Innovation Award. Wereldwijd zijn steeds meer software-uitgevers overgestapt op de Aladdin-oplossing. Het Migration Support Team is in het leven geroepen om software-uitgevers en hun eindgebruikers te helpen bij no downtime -migraties naar HASP SRM. Daarnaast biedt Aladdin met het team ook adviesdiensten op het gebied van werkstromen en bedrijfsprocessen bij de klant. Zo kunnen klanten hun back-end-systemen beter beschermen en integreren.

De constante groei en het blijvende marktleiderschap van HASP SRM komen voort uit de mogelijkheid om software-DRM om te vormen van een beperking naar een kans , zegt Mukul Krishna, Global Director bij de Digital Media Practice van Frost & Sullivan. HASP SRM ligt voor op de concurrentie dankzij zijn sterke innovatie en de flexibiliteit die het software-uitgevers biedt in elke fase van de levenscyclus van software. Niet voor niets stappen steeds meer klanten over op Aladdin HASP SRM.

Uit klantonderzoek van Aladdin komt het volgende naar voren.


· Klanten stappen over op Aladdin HASP SRM vanwege het marktleiderschap van Aladdin, de krachtige bescherming tegen piraterij, de betrouwbaarheid, de IP-bescherming en de flexibele licentiestructuur.


· Software-uitgevers groeien uit hun bestaande licentiesystemen en hebben oplossingen nodig, die brede ondersteuning bieden voor productlevenscycli.


· Veel klanten stappen over omdat hun leverancier geen backward-comptabiliteit biedt. Dit is binnen Aladdin HASP SRM een standaardmogelijkheid die investeringen optimaal beschermt.


· Veel grote en kleine organisaties stellen de rolgebaseerde en taakgedreven tools van de HASP SRM-software zeer op prijs. Die vergemakkelijken de DRM-levenscyclus.


· Aladdin HASP SRM is de enige DRM-oplossing die hardware- en softwaretools biedt voor softwarebescherming en licentiëring met gebruik van standaardlicentieterminologie.


· Klanten waarderen de specifieke aandacht die ze van Aladdin krijgen. Zij krijgen hulp bij integratie en beschikken over tools waarmee klantsupportteams licentie- en compliance-issues snel kunnen identificeren.

Het is duidelijk dat krachtige conversies de belangrijkste redenen zijn voor de groei van HASP SRM. Wij zijn dan ook blij dit Migration Support Team te introduceren. We bieden software-uitgevers de meest klantgerichte en op maat gemaakte oplossing die er op dit moment beschikbaar is , zegt Laila Arad-Allan, vicepresident Software DRM van Aladdin Knowledge Systems. Door het hoogst mogelijke niveau van klantenservice te bieden, helpt het team software-uitgevers hun migratie te stroomlijnen. Verder beschikken ze over alle noodzakelijke tools om in te spelen op individuele eisen.

Over Aladdin HASP SRM

Aladdin HASP SRM biedt software-uitgevers waar ook ter wereld de mogelijkheid om hun producten te beschermen, licenties uit te geven en producten te activeren. Meer informatie is beschikbaar op www.aladdin.com/hasp.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot en met bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik

en -toegang, en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.

Ingezonden persbericht