Premie 10 tot 49% lager dankzij transparantie bij VrijVerzekerd.nl

08/09/2008 09:17

Vrij Verzekerd B.V.

Geen provisie, collectieve inkoop

Premie 10 tot 49% lager dankzij transparantie bij VrijVerzekerd.nl

VrijVerzekerd.nl is een platform voor consumenten waar zij zelf hun verzekeringen kunnen afsluiten en beheren. VrijVerzekerd.nl koopt scherp in, levert alleen topdekking en berekent geen provisies. Initiatiefneemster Iet Jongbloed: "VrijVerzekerd.nl is volledig transparant en berekent aan klanten een vaste vergoeding per verzekering. Onze klanten zien precies wat dat kost. Het is in feite een collectieve verzekering die klanten minstens 10% en maximaal 49% op de premie bespaart. Wij bieden alleen topdekking zodat consumenten niet hoeven te zoeken of twijfelen. Bij VrijVerzekerd.nl regel je je verzekeringen gewoon zelf en daar krijg je wat voor terug."

Landelijke introductie autoverzekeringen

In de loop van september gaat VrijVerzekerd.nl zichzelf landelijk introduceren bij de consument. Aan de introductie is een jarenlange voorbereiding vooraf gegaan en de droom van Iet Jongbloed komt uit: "Wij starten met een grote actie rond autoverzekeringen. Ook hier zien wij in de premievergelijkingen dat je soms tot bijna 50% kunt besparen. Hoe dat kan? Wij kopen scherp in, geven een groot deel van de provisie terug en de consument doet er zelf ook wat voor. Je moet bijvoorbeeld al je gegevens invoeren. En dat is precies het idee rond VrijVerzekerd.nl: je kunt het als consument allemaal zelf regelen, tot in de puntjes. VrijVerzekerd.nl is daar het platform voor."

Alléén topdekking

Bij VrijVerzekerd.nl zit de consument aan de knoppen: hij of zij bepaalt wat er verzekerd wordt. Er is één uitzondering: VrijVerzekerd.nl levert altijd topdekking tegen een scherpe prijs. Iet Jongbloed: "Onze klanten zijn nu eenmaal geen deskundige op het gebied van verzekeringen. Bovendien zie je de waarde van een verzekering pas wanneer er een schade is, dus veel te laat. Daarom wil ik onze klanten wat dit betreft niet laten kiezen. Dus alleen topdekking, je krijgt bij VrijVerzekerd.nl zoveel mogelijk tegen een zo laag mogelijke premie."

Klant praat mee

VrijVerzekerd.nl wil voor haar klanten veel meer zijn dan een online 'regelpunt' voor verzekeringen'. Ideeën voor nieuwe producten, suggesties en speciale wensen, ze zijn welkom bij VrijVerzekerd.nl. Iet Jongbloed:"Ons team staat er klaar voor. Wij nemen onze klanten serieus en willen speciaal voor hen, in samenwerking met de maatschappijen, producten en aanbiedingen gaan ontwikkelen. Ik denk dan ook aan pensioenproducten, volledig transparant. Zodat je bijvoorbeeld precies kunt bepalen wat je hebt als je stopt met werken. Dergelijke producten moeten er toch een keer gaan komen!'

Over VrijVerzekerd.nl

VrijVerzekerd.nl is een initiatief van Iet Jongbloed, eigenaar van Financieel Adviesbureau Du Chattel & Jongbloed in Hoogland, opgericht in 1995. Het idee voor VrijVerzekerd.nl werd in 2005 geboren. Begin 2008 is de website 'live' gegaan en deze wordt, na grondig getest te zijn, vanaf september 2008 bekend gemaakt bij het brede publiek in Nederland. De verzekeringen van VrijVerzekerd.nl worden ondergebracht bij De Goudse Verzekeringen op basis van een volmacht. Vrijverzekerd.nl heeft de vereiste vergunning van de AFM en is aangesloten bij het KiFiD, Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. De 'back office' activiteiten (waaronder acceptatie en schadeafhandeling) worden verzorgd door het ervaren team van het adviesbureau.





http://www.vrijverzekerd.nl