Time : 11:04:18
Date : 08 September 2008
Sender Name: Emakina

Pfizer brengt u de arcadespelletjes uit de jaren 80

BRUSSEL, 8 SEPTEMBER 2008 - Het farmaceutisch bedrijf Pfizer brengt vandaag een reeks retro arcadespelletjes uit die u kan toevoegen aan uw blog of uw profiel bij Facebook. Een mooie kans om uw vrienden uit te dagen en uw blog te promoten, terwijl u onderduikelt in de sfeer van de jaren 80.

De drie games zijn aanpassingen van enkele typische arcadespelletjes uit de jaren 80: Pack Man, Fogger en Bin-it!. U kan ze met uw vrienden op twee manieren spelen: ofwel door de site www.QuittersArcade.com te bezoeken, ofwel door de games op uw eigen blog te plaatsen door middel van een simpel knippen en plakken van een stukje HTML-code.

Op www.QuittersArcade.com bevindt zich een tabel met daarop in real time de beste scores van de 'interblog' competitie, met een link naar elk deelnemend blog. Zo bieden de arcadegames een uitstekende gelegenheid aan de bloggers om hun blog te promoten en nieuwe bezoekers aan te lokken.

Ook als u een profiel aangemaakt hebt op Facebook kan u Pack Man op uw account plaatsen en vrienden uit uw netwerk uitdagen.

Het doel van deze campagne: de spelers die graag zouden stoppen met roken aanzetten om contact op te nemen met hun arts om hun afhankelijkheid van de sigaret te overwinnen.

Deze campagne wordt gerealiseerd in samenwerking met interactieve bureau Emakina.

Meer inlichtingen :
Olivier De Doncker
PR Manager Emakina
E-mail: odo@emakina.com
GSM: +32.473.96.93.37

Over Emakina Group
Emakina Group is een Europees netwerk van interactieve bureaus die hun klanten helpen met de integratie van het Internet in het geheel van hun activiteiten. Emakina Group is samengesteld uit de bureaus Emakina Belgique (Brussel), B. On The Net (Brussel), Design is Dead (Antwerpen), SunTzu (Rotterdam), groupe Reflect (Parijs en Limoges) en The Reference (Gent). De groep Emakina heeft een waaier van diensten ontwikkeld rond zijn vier kernactiviteiten: adviesverlening, interactieve marketing, informatieve websites en transactionele ecommerce sites. Met een sterk team van meer zowat 270 medewerkers is Emakina het grootste interactieve bureau in België. Emakina staat sinds 7 juli 2006 genoteerd op Alternext van Euronext Brussel (mnemo : ALEMK).

URL: http://www.quittersarcade.com

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL Link to Press Release - UK