Persbericht

Unit 4 Agresso sponsort FD Gazellen Awards 2008
~ Softwareleverancier ondersteunt snelgroeiende bedrijven met flexibele IT ~

Sliedrecht, 8 september 2008 - Unit 4 Agresso is sponsor van de FD Gazellen Awards 2008. Dit is een onderscheiding die Het Financieele Dagblad jaarlijks uitreikt aan ondernemingen in Nederland die de afgelopen drie jaar minimaal 20 procent omzetgroei hebben gerealiseerd. Unit 4 Agresso associeert zich met snelgroeiende bedrijven en biedt hen software die helpt deze groei te ondersteunen.

Bij succesvolle, groeiende bedrijven speelt IT een belangrijke rol, zo blijkt ook uit onderzoek van adviesbureau BDO. Informatiesystemen moeten snel en flexibel aan te passen zijn aan veranderende omstandigheden waar snelgroeiende bedrijven vaak mee te maken krijgen. Een investering in een geïntegreerd informatiesysteem, ter vervanging van individuele applicaties die niet gekoppeld zijn, loont , aldus BDO.

Unit 4 Agresso biedt software voor organisaties die continu aan verandering onderhevig zijn. Het ERP-systeem Agresso Business World is zo opgebouwd dat organisatorische veranderingen zelfstandig in het systeem zijn door te voeren zonder tussenkomst van externe consultants. Daarnaast heeft Unit 4 Agresso flexibele oplossingen, specifiek voor de branches accountancy, MKB, groothandel, gezondheidzorg en financiële intermediairs. Ook levert het bedrijf software voor de HR- en salarisadministratie en de business unit Continuity & Security zorgt voor een stabiele IT-infrastructuur als basis voor gezonde groei.

Tijdens de zeven regiobijeenkomsten in november laat Unit 4 Agresso de aanwezige Gazellen kennismaken met de voordelen van een gedegen informatiesysteem voor een onderneming.

Jos Andeweg, directeur Unit 4 Agresso Benelux: Gezien ons softwareaanbod is de sponsoring van de FD Gazellen Awards 2008 een logische keuze. We zijn in 1980 begonnen met 11 personen. Ruim 28 jaar later is Unit 4 Agresso dankzij een gezonde autonome groei en acquisities een wereldspeler in bedrijfssoftware, met bijna 3600 medewerkers verdeeld over 19 landen. Onze groei is mogelijk gemaakt door informatietechnologie. We willen ondernemers laten zien welke voordelen een goed informatiesysteem heeft en hoe dit de groei van een onderneming ondersteunt.

(320 woorden)