Ingezonden persbericht


Gratis Wi-Fi nu ook in Oostende

Royal North Sea Yacht Club van Oostende installeert gratis HotSpot om zeevaarders

nog beter van dienst te zijn

Oostende, België en Dublin, Ierland 8 september 2008 De Royal North Sea Yacht Club van Oostende kondigt vandaag aan dat zij samenwerken met free-hotspot.com om gratis draadloos internet aan te bieden in de jachthaven.

free-hotspot.com is gespecialiseerd in draadloos internet dat wordt gefinancierd door advertenties. Hierdoor kan het kosteloos worden aangeboden aan zowel de klant als de eigenaar van de HotSpot-locatie. Deze oplossing is uiterst geschikt voor gelegenheden waar service aan klanten voorop staat. In Oostende zullen de jachthaven, de vergaderzalen, het Race Comité en het Clubhuis restaurant een gratis internetverbinding aanbieden van hoge kwaliteit.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de tevredenheid bij de zeevaarders te verhogen en onze haven zo aantrekkelijk en modern mogelijk te maken. Gratis draadloos internet staat nu op de derde plaats bij het zoeken naar de ideale marina, na propere sanitaire voorzieningen en de kwaliteit van de pier, zegt Joost Vanheusden, Algemeen Secretaris van de Royal North Sea Yacht Club van Oostende. Deze zomer hebben we bijna 300 gebruikers per dag gehad, wat in schril contrast staat met het maandelijks gemiddelde van 2 gebruikers dat we voordien hadden met de betalende hotspot.

Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development van free-hotspot.com, zegt: Na de populaire toeristische haven Pirgo in Italië, zijn wij heel blij de havenbezoekers van de Royal North Sea Yacht Club in Oostende gratis Wi-Fi services aan te kunnen bieden. Zij kunnen nu genieten van een hapje en drankje en tegelijkertijd hun e-mail checken of op het internet surfen.

De installatie werd uitgevoerd door free-hotspot.com s partner, HotSpot Service Benelux nv. Voor meer informatie bezoek www.hotspotservice.eu .

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert s werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk met meer dan 3.000 HotSpots in 18 Europese landen. Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internetnetwerk van free-hotspot.com dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor Beste Publieke Wi-Fi product en is beschikbaar gemaakt onder de naam EDGE Messaging voor netwerk-eigenaars, horecaketens en andere organisaties die hun omzet willen verhogen, strategische marketingprogramma s willen promoten of willen bouwen aan hun naamsbekendheid via hun eigen Wi-Fi netwerk.

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en biedt iedere maand gratis draadloos internet aan meer dan 500.000 mensen. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 20.000 gratis draadloze internetlocaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: www.free-hotspot.com.

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com