Gemeente Oisterwijk

16-09-2008
Sport - na - school weer begonnen!

Vanaf maandag 8 september is Sportbedrijf Oisterwijk weer begonnen met Sport- na- school.

Sport- na- school is bedoeld voor alle kinderen uit Oisterwijk, Moergestel en omgeving van 7 tot en met 12 jaar om na schooltijd in de sporthal lekker te bewegen.

In samenwerking met Sportbedrijf Tilburg en diverse verenigingen is er voor de jeugd een heel afwisselend, gezellig en vooral sportief programma in elkaar gezet.

Tegenwoordig beweegt de jeugd te weinig. Er wordt veel teevee gekeken en de spelletjes op de computer zijn ook erg in trek. Maar de jeugd moet meer bewegen! Om dit beweegpatroon bij kinderen te verbeteren biedt het Sportbedrijf Sport- na- school aan.

Wanneer?

In de maanden september (maandag en dinsdag), oktober en november (maandag, dinsdag en donderdag) is het tussen 16.00-18.00 uur voor maar 2,00 per keer sporttijd.

Wat?

Een kleine opsomming van wat er de komende drie maanden allemaal te doen is:

Turnen, voetbal, Judo en Jiu Jitsu, basketbal, handbal, atletiek, badminton, softbal en honkbal, trampoline springen, indoor hockey, bewegen op muziek en nog veel meer. Een totaaloverzicht wanneer, welke activiteiten gegeven worden kunt u vinden op de website www.sportbedrijfoisterwijk.nl en speciale Flyers liggen klaar bij de kassa van zwembad de Leye. Veel van de activiteiten worden verzorgd door de verenigingen. Heel professioneel dus. Het is dan een kleine stap om in te schrijven bij de desbetreffende vereniging en ook de rest van het jaar te (blijven) bewegen.

Hoe?

Wel even van tevoren opgeven want vol = vol (maximaal 30 kinderen). Opgeven kan telefonisch (013-5284714) of via e-mail (sportbedrijf@oisterwijk.nl).

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook bij ditzelfde nummer en e-mail adres terecht.

Geef ook uw kind(eren) op want bewegen is gezond en heel gezellig!!

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl