Intuïtie in actie voor managers


RIJSWIJK, 20080908 -- Elke dag gebruiken we onze intuïtie bij het nemen van beslissingen, zowel in ons privé-leven als tijdens het werk als manager. Vooralsnog komen voornamelijk de rationele benaderingen terug in de managementliteratuur. Adviesbureau 2K kennis en kunde organiseert op dinsdagavond 7 oktober a.s. een 2K-Management Netwerkbijeenkomst om de andere kant te belichten.

In de 17e eeuw stelde Spinoza al dat intuïtie kennis is en dat men daar ook op kan vertrouwen. De beperkingen van een uitsluitend rationele managementstijl worden steeds meer ingezien en het besef groeit dat de meest optimale managementstijl bestaat uit een synthese van rationele en intuïtieve managementstijlen. Door de steeds complexer wordende omgeving zullen ook meer besluiten op intuïtie genomen worden. Gelukkig is een intuïtieve managementstijl te ontwikkelen!

Bekend spreker op dit terrein; Arend Landman zal zijn visie geven over het gebruik van intuïtie in het bedrijfsleven. Hij zal een aantal verbluffende staaltjes presenteren die verband houden met intuïtie en de kracht van gedachten. Daarnaast zal hij handvatten geven om de eigen intuïtie te ontwikkelen. De managers krijgen gelegenheid om te testen hoe intuïtief zij zijn. En gewapend met nieuwe inzichten gaan zij vervolgens kijken hoe intuïtie gebruikt kan worden in de eigen praktijk

Naast het ontwikkelen van intuïtie kunnen managers op deze avond ook kennismaken met 2K kennis en kunde en haar management development programma TopManager. Het programma speelt zich voor een groot gedeelte af in het eigen bedrijf zelf en biedt maatwerk voor de persoonlijke ontwikkeling. Kennis en kunde komen uitgebreid aan de orde, maar het accent ligt steeds op de praktische toepassing ervan. Het programma is zo ingericht dat de deelnemende manager(s) direct meetbare verbeterprestaties leveren in het bedrijf.

Meer informatie over deze bijeenkomst of TopManager kunt u terug vinden op www.2K.nl





2K kennis en kunde