ReissitesVergelijken.nl wint Innovatieveer 2008


ReissitesVergelijken.nl succesvol in de wereld van de affiliate marketing

TILBURG, 20080908 -- Tijdens de drukbezochte RMC Automatiseringsdag in Apeldoorn heeft Reisburo Disma met haar website ReissitesVergelijken.nl de innovatieveer uitgereikt gekregen. Volgens Juryvoorzitter Jan Lokhoff kreeg Disma de innovatieveer uitgereikt vanwege de vooruitstrevende strategie waarmee het telkens voor interessante verassingen in de reisbranche zorgt. Met ReissitesVergelijken.nl heeft Reisburo Disma een succesvolle stap gezet in de wereld van de affiliate marketing.

Reisburo Disma wacht de ´bedreigingen´ van het internetkanaal niet af, maar maakt er zelf kansen van om aan product- en marktontwikkeling te doen. Met het initiatief ReissitesVergelijken.nl probeert Reisburo Disma de consument van dienst te zijn met een veelzijdige tool om de consument te helpen bij het vinden van de meest geschikte reis, zoals ze ook ´offline´ doen.

Opvallend is dat ReissitesVergelijken.nl veel overeenkomsten heeft met de ´stenen´ reisbureaus. Zo kun je de doorkliks op de website vergelijken met de gidsen die worden meegegeven aan de klant, de reclame op de website lijkt op het reclamebord dat aan het pand hangt en de topposities op de categoriepagina´s moeten lijken op de belangrijkste posities op de schappen van het reisbureau.

Deze vertaling van het reisbureau van offline naar online is een belangrijke, innovatieve stap in de ontwikkeling van Reisburo Disma, dat hiermee de blik nadrukkelijk op de
toekomst richt.

Eveneens innovatieveer voor ArkeFly
Naast Reisburo Disma werd TUI's ArkeFly eveneens met een innovatieveer beloond voor het initiatief tot pre-seating, het vooraf inchecken. Het bijzondere hieraan is dat ArkeFly dit al vanaf drie weken voor vertrek mogelijk maakt. Volgens de jury een zeer klantvriendelijke manier van opereren.


Veervolle vermeldingen gingen naar initiatieven van TSi Solutions, KLM, Pyton en Elmar reizen, waarmee ook deze ondernemingen het innovatieve karakter naar voren hebben gebracht.





Ingezonden persbericht