Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sky Radio lanceert online radiostation: #1 Station

Naarden, 7 september 2008 | Maandag 8 september lanceert Sky Radio 101 FM een nieuw online radiostation: #1 Station. Dit webradiostation met 24 uur per dag alle nummer 1 hits uit de Top 40 van 1965 tot nu, is te beluisteren via numberonestation.nl. Een uniek radiostation dat bij de luisteraars veel herinneringen op zal roepen.

#1 Station met 'only number one hits', is een nieuw webradiostation dat vanaf morgen te beluisteren is via numberonestation.nl, skyradio.nl en webradioportals als Nederland.fm. Op het online station komen alle nummer 1 hits uit de Top 40 van 1965 tot nu voorbij. Van echte popklassiekers tot zomerhits als 'Careless Whisper' van George Michael en 'Holiday Rap' van DJ Sven en Miker G. Station voice van #1 Station is de wereldberoemde Dave Foxx die onder andere bekend is als voiceover van radiostations in steden als New York, Tokyo, Parijs, Beirut en Sydney.

Uunco Cerfontaine, Program Director #1 Station: "Het leuke van nummer 1 hits is dat ze zo divers zijn. Van popclassics als 'Bohemian Rhapsody' van Queen tot gimmicks als de 'Macarena' van Los del Río. Hele goede platen, maar ook echt slechte. Maar iedereen kent ze wel en heeft er herinneringen aan, want ze hebben niet voor niets de top van de Top 40 gehaald. Wij lanceren nu online # 1 Station waarop alleen maar nummer 1 hits te horen zijn. En we draaien ze chronologisch waarbij we beginnen bij 'I Feel Fine' van the Beatles uit 1965 en eindigen bij de actuele nummer 1 van Marco Borsato. Dit wordt echt een unieke muzikale tijdreis!"

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.