Ingezonden persbericht


Brocade lanceert nieuw management pack voor Microsoft System Center

Amsterdam, 8 september 2008 - Brocade introduceert een nieuw management pack voor Microsoft System Center. Deze oplossing biedt gebruikers volledige beheermogelijkheden voor hun Data Center Fabric en Host Bus Adapter (HBA). Ook biedt het management pack aanbevelingen om de systeemprestaties te optimaliseren.Het Brocade Management Pack for Microsoft System Center helpt IT-organisaties bij het monitoren van hun SAN-infrastructuur. Met de informatie die de oplossing biedt, kunnen zij data- en serverbronnen in gevirtualiseerde datacenters dynamisch optimaliseren.

"Klanten blijven vragen naar eenvoudiger en efficiëntere manieren om hun bedrijfskritische data te volgen en te beheren. De opkomst van virtualisatie en mobiliteit van virtuele machines heeft die vraag alleen maar versterkt", zegt Harry Petty, Director of Marketing van de serverdivisie van Brocade. "Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Microsoft in het leveren van beheeroplossingen die makkelijk inzetbaar zijn en inspelen op de hoge eisen voor wat betreft Quality of Service en Return On Investment."

De nieuwe oplossing werkt direct samen met Performance and Resource Optimization (PRO), een feature van Virtual Machine Manager 2008. Daardoor is er meer inzicht en dynamisch management mogelijk van gevirtualiseerde infrastructuren in een gedeeld storagenetwerk. Door de realtime monitoring en herstelmogelijkheden van PRO kunnen IT-afdelingen snel reageren op gebeurtenissen die de prestaties aantasten of op een dreigende storing. Uiteindelijk zorgt de combinatie voor geoptimaliseerde applicatieprestaties, optimale dataverbindingen en gemeenschappelijk beheer van informatie.

De Brocade-oplossing is gebaseerd op de innovatieve Brocade Data Center Fabric-architectuur en HBA-beheermogelijkheden. Zo dicht Brocade de 'virtualisatiebeheerkloof' en stelt het klanten in staat de juiste beslissingen te nemen over het plaatsen, migreren of herconfigureren van applicaties, hardware en virtuele machines. Brocade biedt een compleet portfolio van producten voor het datacenter. Zij zorgen voor uitstekende prestaties, hoge betrouwbaarheid en optimaal gebruiksgemak.

"Wij zijn verheugd samen te werken met Brocade bij het leveren van nieuwe mogelijkheden binnen System Center die het infrastructuurbeheer vereenvoudigen en krachtige mogelijkheden bieden voor het dynamische, gevirtualiseerde datacenter", zegt Zane Adam, senior director integrated virtualisation bij Microsoft.

De nieuwe oplossing is in het vierde kwartaal van 2008 beschikbaar. Meer informatie over de samenwerking tussen Brocade en Microsoft op het gebied van gevirtualiseerde omgevingen is beschikbaar op www.brocade.com/msvirt

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.



Ingezonden persbericht