Cap Gemini Nederland



PERSONALIABERICHT

Utrecht, 8 september 2008

Andy Berrens nieuwe Legal Finance Director Capgemini N.V.

Andy Berrens is met ingang van 1 september 2008 benoemd tot Legal Finance Director van Capgemini N.V. Hieronder vallen alle activiteiten van Capgemini in de Benelux. Daarnaast zal hij als CFO optreden voor de discipline Technology Services van Capgemini Nederland B.V. Hij volgt hiermee Rob Koppen op die het bedrijf per 18 september zal verlaten.

Andy Berrens (41) heeft de Belgische nationaliteit en is sinds 1991 werkzaam voor Capgemini in diverse rollen, waarvan de afgelopen zes jaar als Chief Financial and Administrative Officer voor Capgemini Belgium. Na voltooiing van zijn opleiding tot handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 1988, trad de heer Berrens in dienst bij Coopers & Lybrand (thans: PricewaterhouseCoopers) als senior auditor. Drie jaar later stapte hij over naar Capgemini Belgium, waarvoor hij diverse managementfuncties bekleedde.

Andy Berrens: "Het is voor mij een mooie en interessante uitdaging om een rol te spelen binnen één van de grootste en financieel meest succesvolle entiteiten van de Capgemini Group."

EINDE BERICHT

Over Capgemini
Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten, die vrijheid creëren in het ondernemerschap van de klanten. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience - samen met zijn klanten aan het behalen van snellere en betere resultaten. Bovendien wordt gebruikgemaakt van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste resources op de juiste locatie tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren. Capgemini heeft vestigingen in 36 landen en heeft wereldwijd meer dan 85.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2007 een omzet van 8,7 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com.

PERSONALIABERICHT