Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Punch Graphix sluit liquiditeitscontract met SNS Securities

Eede, Nederland ­ 9 september 2008 ­ Conform de wettelijke voorschriften maakt Punch Graphix nv bekend dat het een liquiditeitscontract heeft afgesloten met de Nederlandse beleggingsonderneming SNS Securities nv (www.snssecurities.nl).

Met onmiddellijke ingang treedt SNS Securities nv op als permanent liquidity provider voor de door Punch Graphix uitgegeven aandelen genoteerd aan Euronext Amsterdam by NYSE Euronext. SNS Securities nv zal derhalve doorlopend een quote afgeven in het orderboek, een en ander in overeenstemming met de door Euronext gestelde voorwaarden. De gecumuleerde intraday long of short positie van SNS Securities nv wordt in het liquiditeitscontract beperkt tot 100.000 euro.

"Deze overeenkomst is in het belang van onze onderneming en haar aandeelhouders. Dankzij de aanstelling van een specifieke liquidity provider die de handel in Punch Graphix aandelen bevordert, de beste prijzen onderhandelt en de bied-laat spread reduceert, kunnen we de waarde voor onze aandeelhouders verder verhogen," aldus Wim Deblauwe, CEO van Punch Graphix nv.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Wim Deblauwe, CEO +31 (0)117 37 50 20
Peter Tytgadt, CFO +31 (0)117 37 50 20

Over Punch Graphix
Punch Graphix biedt innovatieve, competitieve en milieuvriendelijke beeldvormings- en drukoplossingen voor de wereldwijde grafische industrie. Onder de merknaam Xeikon ontwerpt, ontwikkelt en vermarkt Punch Graphix digitale kleurendruksystemen, software en verbruiksartikelen van topkwaliteit voor commerciële toepassingen, document- en transactiedrukwerk en de industrie. Onder de merknaam basysPrint en als OEM-toeleverancier ontwerpt, ontwikkelt en vermarkt Punch Graphix beeldvormingssystemen van het midden- en topgamma voor offsetdrukken in de sectoren van het commerciële drukwerk en de krantenoffsetdruk. Punch Graphix is sterk R&D-gericht en zet zich volledig in voor de tevredenheid van zijn klanten. Het streeft naar kostenefficiënte grafisch uitmuntendheid die alle verwachtingen overtreft. Punch Graphix is genoteerd aan Euronext Amsterdam by NYSE Euronext (PGX). Website: www.punchgraphix.com

Punch Graphix nv ­ Brieversstraat 70 ­ 4529 GZ Eede ­ Nederland www.punchgraphix.com - info@punchgraphix.com