Politie Zeeland


---


O-1766-2008 Dat moet wel een gelukkig huwelijk worden
Op de A58, ter hoogte van Rilland, is vanmiddag een bizar ongeluk gebeurd.
Omstreeks 13.00 uur vanmiddag reed een pas getrouwd Pools stelletje uit Myslowice over de A58 ter hoogte van Rilland. Zij wisten op dat moment niet goed de weg meer en besloten hun auto even op de vluchtstrook te parkeren om op hun wegenkaart te kijken. Een vrachtwagenchauffeur reed op dat moment op de rechterrijbaan en keek even op zijn tomtom. Hij week daarbij ongemerkt uit richting de vluchtstrook en overschreed de streep meer dan een meter. Hier reed de chauffeur met 80 kilometer per uur tegen de stilstaande auto van de Polen aan. Deze auto stond gelukkig genoeg ver aan de kant. De gehele linkerzijde van de auto werd opengereten. Wonderbaarlijk genoeg raakte niemand gewond. Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf.

W-1767-2008 Man aangehouden wegens bedreiging
Een 50-jarige Amsterdammer is vanmiddag rond 12.50 uur aangehouden op de Sloeweg in Vlissingen.
De man wordt er van verdacht een 43-jarige Vlissinger te hebben bedreigd en vernielingen te hebben aangericht aan zijn woning. De man is ingesloten in een politiecel in Torentijd, hij is in verzekering gesteld hangende het politieonderzoek.

Z-1768-2008 Twee kinderen aangereden
Op de Scheldeboulevard in Terneuzen reed omstreeks 16.22 uur vanmiddag een 27-jarige vrouw uit die plaats.
Ter hoogte van een verkeersgeleider willen een moeder met haar twe kinderen de weg oversteken. Ter hoogte van deze verkeersgeleider blijft de moeder staan. Haar twee kinderen rennen op dat moment de weg over. De moeder roept naar haar kinderen, omdat zij een auto ziet aankomen. De kinderen stoppen met rennen en draaien om om weer terug te gaan naar hun moeder. Op dat moment kan de 27-jarige Terneuzense een aanrijding niet meer voorkomen en schept beide kinderen. Het meisje (3 jaar en afkomstig uit de gemeente Terneuzen) rolt via de motorkap het gras op en haar broertje (5 jaar) valt via de motorkap op het asfalt. Een ambulance heeft beide kindertjes meegenomen naar het ziekenhuis waar ze uitgebreid onderzocht zijn. De kinderen hebben geen verwondingen overgehouden aan hun val.





Politie Zeeland