Politie Haaglanden

Extra persbericht 8 september

Haaglanden, 08-09-2008

Start nieuwe tv-seizoen Team West van RTV West
Haaglanden Dinsdag 9 september start het nieuwe tv-seizoen van het regionale opsporingsprogamma Team West. Team West is een samenwerkingsverband tussen het Openbaar Ministerie, Politie Haaglanden en Politie Hollands Midden. In het progamma van morgen zijn drie opsporingsberichten van Politie Haaglanden te zien.

Het regionale opsporingsprogramma wordt elke week uitgezonden. In het nieuwe seizoen is de uitzending voortaan te zien op de dinsdag. De eerste uitzending is te zien na het journaal van RTV West van 17.00 uur. Het progamma wordt gedurende de avond nog enige malen herhaald. Woensdag 10 september wordt dit progamma ook nog enige keren herhaald.

Zaken
In het progamma komen de volgende zaken aan bod. Een mishandeling in tramlijn 2 waarin een beveiliger ernstig wordt mishandeld. Van deze zaak worden in de uitzending fotos van de verdachten getoond.
Daarnaast besteed het progamma aandacht aan zaak van een diefstal van en pinpas met pincode bij een bejaarde dementerende man. Van enkele pintransacties zijn beelden van de daders beschikbaar die in de uitzending worden getoond.
De laatste zaak betreft een zaak van een mishandeling in Amsterdam. Omdat de verdachten vermoedelijk in Den Haag woonachtig zijn worden van een van deze verdachte ook beelden getoond.

Tips en of informatie kan worden doorgegeven via 070 424 1500. Uiteraard kan ook anoniem worden gebeld met de Meldlijn Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.