Independer.nl start corporate weblog

09/09/2008 09:50

Independer

Vanaf vandaag kunnen consumenten, journalisten, vakgenoten en andere critici hun (ongezouten) mening geven over Independer.nl op het eigen Independer-weblog (weblog.independer.nl). De vergelijkingssite wil hiermee een transparant podium bieden voor iedereen die een mening of vragen heeft over Independer.nl.

Met het starten van een eigen weblog hoopt Independer.nl de discussies over transparantie en onafhankelijkheid in de financiële wereld een nieuwe impuls te geven. Mede-oprichter Edmond Hilhorst nodigt daarom iedereen uit zijn mening te geven op het weblog of te reageren op de teksten die daar al staan. In de rubriek 'Opinie' zal Independer regelmatig de aanzet tot discussie geven door het plaatsen van kritische stukken.

Het weblog is verder bedoeld om de visie en ideeën van Independer.nl voor iedere geïnteresseerde goed toegankelijk te maken. Alle content die Independer.nl produceert in de vorm van nieuwsbrieven, persberichten en onderzoeken komt beschikbaar op het weblog. Op alle content kan worden gereageerd. Op deze manier wil Independer.nl verder bijdragen aan transparantie voor de consument.





http://weblog.independer.nl