Gemeente Diemen


De vrijwilligersonderscheiding 2008

Wie kent ze niet: de vrijwilliger, jong of oud, mensen die veel tijd, energie en vooral enthousiasme steken het werk wat ze doen. Zulke mensen zijn goud waard voor Diemen. Ook dit jaar is er binnen de gemeente een mogelijkheid om deze mensen in het zonnetje te zetten.

Wie kent kandidaten voor de vrijwilligersonderscheiding 2008?

Wie kent ze niet: mensen die als vrijwilliger, jong of oud, veel tijd, energie en vooral enthousiasme steken in de voetbalvereniging, de culturele vereniging of de buurtvereniging? Inwoners van Diemen die door weer en wind blaadjes rondbrengen of ieder weekend met een groep kinderen actief bezig zijn zonder daar ooit iets voor terug te vragen. Mensen die al jaren zorgen voor buren, kennissen of familieleden, de mantelzorgers, puur uit medemenselijkheid. Of buurtbewoners of ouders die actief zijn op één van de vele scholen in Diemen. Zulke mensen zijn goud waard voor Diemen.

Ook dit jaar is er binnen de gemeente een mogelijkheid om deze mensen in het zonnetje te zetten. Klik hier voor meer informatie en een opgaveformulier.

Inzenden kan tot 13 oktober. Een werkgroep uit de gemeenteraad bestaande uit mevrouw Herder, de heer Verheuvel en mevrouw Wielage vormt dit jaar de jury en zal zich buigen over de aanmeldingen. De uitreiking zal tijdens een feestelijke happening plaatsvinden op donderdag 20 november vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gritta Nottelman, raadsgriffier van de gemeenteraad van Diemen, telefoon 020 - 31 44
628, e-mail raadsgriffier@diemen.nl


---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191

1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---