Amsterdam RAI

Agrovak 2008 nu al bijna volgeboekt

Van 9 t/m 12 december 2008 in Brabanthallen âs-Hertogenbosch

04 sep 2008

AgroVak Holland 2008 is nu al bijna volgeboekt. De inschrijvingen voor dit landelijke vakevenement voor agrarisch Nederland stroomden de afgelopen maanden binnen, waardoor nagenoeg het hele Brabanthallencomplex in Den Bosch al drie maanden voor aanvang is uitverkocht. Bedrijven die nog interesse in deelname hebben moeten zich dus snel aanmelden, wellicht kunnen we door onze efficiënte indeling nog een standruimte voor hen creëren.

Het deelnemersveld geeft een compleet beeld van de
landbouwmechanisatie, waaronder opvallend veel aanbieders van automatische voermachines voor de veehouderij en meer buitenlandse bedrijven en producten ten behoeve van de Nederlandse markt,âaldus Willem Bierema van de organisatie van deze tweejaarlijkse vakbeurs.

Bierema: âTijdens deze derde editie van AgroVak voeren we een aantal belangrijke veranderingen door. Zo wordt een optimale bezoekersstroom over de beurs gegarandeerd door het aanbrengen van een extra corridor en het gebruik van twee ingangen, waardoor de bezoekers een complete ronde over AgroVak maken. Ook de nieuwe, duidelijke bewegwijzering in de hallen en nog scherpere segmentering op de beursvloer helpt de bezoeker om makkelijk en gericht zijn weg te vinden.â

AgroVak Holland 2008 is van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 december in Den Bosch.

Tienduizenden boeren en loonwerkers
Op deze tweejaarlijkse beurs voor landbouwmechanisatie presenteren ruim 200 importeurs, fabrikanten en dealers van landbouwmechanisatie en dienstverleners zich aan de agrarische sector. Zij tonen de allernieuwste ontwikkelingen op agrarisch gebied: van landbouwmechanisatie, stalinrichting voor rundvee tot melktechniek en van toelevering van de akkerbouw tot financiering en dienstverlening. De meest opvallende producten worden beloond met de AgroVak Award, een innovatieprijs toegekend door een deskundige vakjury. De tienduizenden boeren en loonwerkers uit Nederland en België die worden verwacht, waaronder akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers en boeren met een gemengd bedrijf, krijgen met één bezoek aan AgroVak een compleet overzicht van de toekomst van de landbouwmechanisatie.

www.agrovak.nl
De organisatie is in handen van Amsterdam RAI en Expo Management, onder auspiciën van de Federatie Agrotechniek en in nauwe samenwerking met Libéma. AgroVak Holland vindt plaats van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 december 2008 in het gehele Brabanthallencomplex in Den Bosch. Een locatie die zowel per eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar is, met prima parkeergelegenheid. Gunstig gelegen in een regio waar de agrarische sector van groot belang is. De beurs is dagelijks voor vakbezoekers open van 10 tot 18 uur. Alle actuele informatie is te vinden op www.agrovak.nl.


*