Politie Zuid-Holland-Zuid

9 september Hoeksche Waard

Dordrecht, 09-09-2008 o Persberichten district III

MAN RIJDT ECHTGENOTE AAN
S-GRAVENDEEL Een 80-jarige man uit Papendrecht heeft zijn 77-jarige vrouw aangereden. Dit gebeurde op maandagavond 8 september 2008 omstreeks 19.50 uur op de Beneden Gorsdijk. Tijdens het achteruit rijden stond er een paaltje in de weg. De vrouw stapte uit en zette het paaltje opzij zodat haar man achteruit kon rijden. De man reed vervolgens achteruit en daarbij schoot zijn voet van het gaspedaal. Hij schrok hier zodanig van dat hij inplaats van op de rem op het gaspedaal trapte. Hij reed tegen zijn vrouw aan en daarna tegen een muur en een lantaarnpaal. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht.

VRACHTAUTO IN BRAND
MIJNSHEERENLAND Een vrachtauto (trekker) is volledig uitgebrand. Dit gebeurde op dinsdagochtend 9 september 2008 omstreeks 04.15 uur in de Raadhuislaan. De chauffeur, een 37-jarige man uit Bergschenhoek lag in de vrachtauto te slapen. Hij werd gelukkig op tijd wakker en kon de auto verlaten. Wel liep hij een klein brandwondje op aan zijn hand en wat verschroeid hoofdhaar. De brandweer bluste de brand. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.

VECHTPARTIJ (vervolgbericht van 7 september 2008) OUD-BEIJERLAND De politie heeft op dinsdagmorgen 9 september 2008 2 jongens van 17 en 18 jaar uit Oud-Beijerland aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij op zondagnacht 7 september in een café op de Havendam. Eerder is een 17-jarige jongen uit Oud-Beijerland aangehouden De vechtpartij is vermoedelijk ontstaan in een café aan de Havendam toen een bezoeker per ongeluk een andere klant aan stootte en vervolgens een klap kreeg. Vervolgens werd er geknepen en weggeduwd, waarna ruzie ontstond en een aantal mensen naar buiten ging. De verdachten zijn ingesloten en de politie zet het onderzoek voort.