Gemeente Beek


Burgemeester van Beek neemt deel aan de VVV Zuid-Limburgse Fietsdag

Beek, 5 september 2008

Op zondag 7 september aanstaande wordt voor de tweede keer de VVV Zuid-Limburg Fietsdag georganiseerd. Eén van de zeven gratis beschikbare fietsroutes voert door de gemeente Beek. Burgemeester Cremers van Beek neemt deel aan deze fietsroute.

De zeven fietsroutes zijn uitgezet langs sfeervolle en bezienswaardige locaties in Zuid-Limburg. Eén van deze routes leidt door de gemeenten Beek, Stein en Meerssen.

Deelnemers aan deze fietsroute kunnen in elk van de drie gemeenten opstappen om deze route van ongeveer 28 kilometer te fietsen. In Beek kan men opstappen bij Hotel Kempener aan de Prins Mauritslaan 22. Men kan hier vanaf 10.00 uur tot laat in de middag terecht. De deelnemers ontvangen vanuit de VVV enkele leuke extra's en zij dingen mee naar leuke prijzen.

De route is voor zowel de bezoekers als de lokale, recreatieve fietser een goede manier om de gemeente Beek te (her)ontdekken. Via verschillende stempelposten maken de deelnemers kennis met vele prachtige locaties in Beek. Als bestuurslid van het Comité van aanbeveling neemt ook burgemeester Cremers van de gemeente Beek deel aan de fietsroute door Beek, Stein en Meersen. Hij nodigt geïnteresseerden uit om mee te doen aan de Zuid-Limburg Fietsdag.