Sennheiser MX W1, draadloze geluidsensatie voor onderweg

09/09/2008 17:55

Sennheiser Benelux

Sennheiser introduceert de eerste draadloze hoofdtelefoon voor onderweg. Met de introductie van deze 'must have' bewijst 'the headphone specialist' Sennheiser nog altijd voorop te lopen in de wereld van hoofdtelefoons. De MX W1 is vanaf deze zomer verkrijgbaar in de Benelux.

Het draadloze systeem van de MX W1 is speciaal ontworpen voor gebruik onderweg. De luisteraar heeft maximale bewegingsvrijheid doordat er geen draad te vinden is tussen de geluidsbron en de oordoppen. Daarmee is draadbreuk - dé ergernisfactor bij het beluisteren van muziek via een hoofdtelefoon - verleden tijd. De MX W1 is de ultieme hoofdtelefoon vanwege het design, comfort en de geluidskwaliteit: een feest om te hebben, te dragen en om te delen.

Mobiel opladen

De Sennheiser MX W1 bestaat uit een set van twee oordoppen, een zender en een opbergsysteem met geïntegreerde oplader. Hierdoor is het mogelijk de oortjes tot drie keer toe mobiel op te laden. Met het bekende Twist-to-fit systeem kunnen de oordopjes nauwelijks uit de oren vallen.

Designprijs EISA

De MX W1 won deze maand de EISA Award van de European Imaging and Sound Association. In de categorie 'European Audio Awards' imponeerde de innovatieve draadloze hoofdtelefoon de internationale jury. De MX W1 draagt nu de officiële titel 'European Headphones 2008-2009'.

CD geluidskwaliteit

Hans Kortenhorst, Managing Director Sennheiser Benelux: "De Kleer technologie zorgt voor het unieke draadloze systeem van de MX W1. Bovendien garandeert deze technologie een uitstekende geluidsweergave van CD kwaliteit." De kracht van MX W1 schuilt in de bekende Sennheiser geluidskwaliteit, het strakke design en de innovatieve toepassing van het draadloze systeem.

Samen luisteren

De draadloze technologie maakt het ook mogelijk om samen naar muziek te luisteren. Een set oortjes wordt dan eenvoudig met de zender van een andere gekoppeld. Liever weer naar eigen muziek luisteren? Dan is de verbinding met een druk op de knop weer hersteld met de eigen zender afgestemd. Bovendien is de gadget op alle bekende devices aan te sluiten.

Sennheiser

Als innovatieve producent is Sennheiser altijd op zoek naar nieuwe toepassingen in de audio-technologie. Dit komt de gebruiksmogelijkheden en de geluidskwaliteit van de producten ten goede. Sennheiser Benelux is importeur van de audio-producten die onder dezelfde naam op de Benelux markt worden gebracht. Naast de eigen Sennheiser Group merken (Sennheiser, Sennheiser Communications, Neumann, Klein + Hummel), vertegenwoordigt Sennheiser Benelux ook König & Meyer, IC Audio, Fisher Amps, Overline, Televic, L-acoustics en Powersoft (laatste twee alleen in Nederland).





http://www.sennheiser.nl