Ingezonden persbericht


OPENSKIES VIERT START AMSTERDAM - NEW YORK ROUTE MET

DRIEDAAGSE PROMOTIE

AMSTERDAM/NEW YORK, 9 september 2008 - OpenSkies biedt passagiers vanaf vandaag tot en met 12 september 2008 de nieuwe transatlantische reiservaring tussen Amsterdam en New York tegen zeer verlaagde tarieven voor reizen tussen 15 oktober 2008 en 31 maart 2009. De Bizâ" business class, met de enige fully lie-flat bedden op deze route, zullen gedurende deze drie promotiedagen voor ¤1199 retour beschikbaar zijn.

Tevens zijn tickets in de PREM+SM klasse gedurende de promotie voor een zeer verlaagd tarief van ¤849 retour beschikbaar. PREM+SM is een volledig nieuwe categorie die de passagier comfort en ruimte biedt met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vergeleken met hetgeen traditioneel door andere luchtvaartmaatschappijen wordt aangeboden.

OpenSkies is British Airways' nieuwe premium transatlantische luchtvaartmaatschappij. De eerste OpenSkies vlucht van Amsterdam Schiphol naar John F. Kennedy in New York vertrekt op 15 oktober 2008. Zowel de BIZSM als de PREM+SM klasse beschikken over premium class service; uitgebreide wijnlijsten, verse en gezonde maaltijdkeuzes en persoonlijke entertainment-eenheden met meer dan 50 uur programmering.

Tickets zijn beschikbaar via de website OpenSkies (www.flyopenskies.com), de OpenSkies Conciërge Desk (Tel: 0800-0227793), reisbureaus en British Airways services zoals BA.com.


- EINDE -

Over OpenSkies

De premium transatlantische luchtvaartmaatschappij OpenSkies biedt gasten een superieure service, concurrerende tarieven en hoge kwaliteit. OpenSkies vliegt van Parijs-Orly en Amsterdam-Schiphol naar New York JFK. Andere Europese bestemmingen die de luchtvaartmaatschappij overweegt zijn onder andere Brussel, Frankfurt en Milaan. OpenSkies biedt gasten unieke en nieuwe faciliteiten aan boord, zoals 'fully lie-flat' bedden in business class, persoonlijke entertainment-eenheden met meer dan 50 uur programmering en gezonde, gevarieerde maaltijden. Ondersteund door British Airways is OpenSkies de eerste luchtvaartmaatschappij die opgericht is als gevolg van de Open Skies-overeenkomst, waardoor luchtvaartmaatschappijen tussen alle VS en EU bestemmingen mogen vliegen.

Voor de genoemde tarieven dient de reiziger minimaal 10 dagen van tevoren een reservering te maken en voor de reis geldt een minimum verblijf van 3 dagen. Tickets voor reizen tussen 15 oktober 2008 en 31 maart 2009 dienen vóór 12 september 2008 geboekt te worden. Alle prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen. Voor de genoemde BIZ tarieven zijn geen wijzigingen of annuleringen toegestaan. PREM+ tickets kunnen tegen een tarief van ¤100 gewijzigd of geannuleerd worden. Aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en mogelijke andere beperkingen.