Ingezonden persbericht


------- PERSBERICHT ---------

Triple Act: Organisatieverandering in drievoud

Drie ondernemers (Christien Smit, Pieter van Bergen en Denis Brull) uit het Noorden des land hebben de handen ineen geslagen om organisaties effectief bij te staan in verandertrajecten. Hun bedrijf Triple Act is actief op het snijvlak van organisatieontwikkeling, human resources en corporate communicatie. Triple Act ziet deze adviesgebieden niet los van elkaar omdat deeloplossingen het merendeel van de problematiek laten bestaan. Triple Act zoekt bewust de integrale aanpak bij projecten omdat dit een duidelijke meerwaarde oplevert. Triple Act doet niet aan symptoombestrijding, het gaat om toegevoegde waarde op langere termijn.

De drie eigenaren van Triple Act zijn ieder individueel gestart vanuit een eigen adviesbedrijf, maar door de praktijk overtuigd geraakt dat werken vanuit de gecombineerde disciplines meer inspiratie, beter advies en dus resultaat met meer rendement oplevert. Christien Smit heeft haar sporen verdiend op het gebied van interne organisatieontwikkeling en coaching. Pieter van Bergen heeft bij diverse grote organisaties een schat aan ervaring en kennis opgedaan als (interim-) management consultant en HR-manager. Denis Brull is al jarenlang actief als communicatieadviseur en is gespecialiseerd in interne, corporate, en marketing communicatie. Triple Act is gevestigd in Zuidlaren.

Samenwerking
Bij diverse projecten werkt Triple Act samen met 4 gespecialiseerde partners. Christien Smit hierover: "De bundeling van de vakgebieden organisatieontwikkeling, human resources, communicatie, aangevuld met inhoudelijke specialisten kan een grote veranderkracht in een organisatie mobiliseren en daarmee het succes van de gewenste organisatieontwikkeling vergroten." Doordat Triple Act een interdisciplinaire aanpak vanaf het begin hanteert zien opdrachtgevers direct de meerwaarde hiervan terug binnen hun project. Belangentegenstellingen van de diverse afdelingen binnen de organisatie en herhaling van zetten worden met deze aanpak voorkomen. Naast een kwalitatieve verbetering van de resultaten van het verandertraject wordt ook een duidelijke tijdwinst geboekt.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Triple Act, Christien Smit, telefoon 06 29563762 of Denis Brull, telefoon 06 33923521, e-mail denis@tripleact.nl. Voor meer achtergrondinformatie over ons bedrijf kijk op www.tripleact.nl.

Postbus 62
9470 AB Zuidlaren
M: 06 33923521
denis@tripleact.nl
www.tripleact.nl


---- --