Binck NV

Amsterdam, 9 september 2008

BINCKBANK LANCEERT GOEDKOOPSTE ONLINE BROKERAGE SERVICE IN FRANKRIJK

Vandaag kondigt BinckBank de lancering aan van haar gebruikersvriendelijke online brokerage service met de laagste tarieven en buitengewone klantenservice op de Franse markt. Daarnaast biedt BinckBank een spaarrekening met de hoogste vaste spaarrente in Frankrijk zonder beperkende voorwaarden.
Nu BinckBank marktleider is in Nederland en de snelst groeiende online broker in België, is de onderneming voornemens om een belangrijke rol te spelen op de Franse markt voor zelfstandig opererende particuliere beleggers. BinckBank biedt een zeer gebruikersvriendelijk product met de laagste tarieven van Frankrijk, voor elke portefeuillegrootte. De tarieven zijn volledig transparant en bevatten geen abonnementskosten of vaste dan wel verborgen kosten. Daarnaast biedt BinckBank met 4% vaste spaarrente op een rekening zonder beperkende voorwaarden, de hoogste rente op de Franse spaarmarkt.
Thierry Schaap, CEO van BinckBank N.V.
"Wij zijn er om een aantal redenen van overtuigd dat wij zullen groeien op de Franse markt, ondanks de bestaande Franse competitie. Allereerst zijn onze tarieven de laagste in de markt en bieden wij klanten zelfs een laagste prijs garantie; BinckBank garandeert klanten het verschil terug te betalen wanneer zij hun transacties elders goedkoper hadden kunnen uitvoeren. De Franse website toont een voor iedereen toegankelijke tarievenvergelijker van alle Franse aanbieders. Daarnaast is onze dienstverlening - in tegenstelling tot het bestaande aanbod - overzichtelijk, zeer gebruikersvriendelijk en snel. Daarnaast willen wij ons ook in Frankrijk onderscheiden door een zeer klantgerichte dienstverlening.
BinckBank in Frankrijk biedt particuliere beleggers toegang tot een breed pakket aan financiële instrumenten zoals aandelen, warrants, beleggingsfondsen, certificaten, trackers, turbo's, obligaties, opties en futures op alle toonaangevende Eurobeurzen, NYSE Euronext, Eurex en Amerikaanse beurzen. Franse BinckBank klanten hebben bovendien de beschikking over real-time streaming koersen. BinckBank biedt de mogelijkheid om één rekening aan te houden voor alle typen beleggingen, in tegenstelling tot andere Franse online brokers die verplichten tot het aanhouden van een aparte rekening voor beleggingen in derivaten. Persbericht
Over BinckBank N.V.
BinckBank is de grootste, onafhankelijke Nederlandse online broker met een top-5 positie in Europa. Wij bieden onze klanten snelle en goedkope toegang tot alle belangrijke financiële markten ter wereld, online advies en vermogensbeheerdiensten, online sparen, accurate administratieve verwerking van effecten en geldtransacties voor professionele partijen en zeer uitgebreide marktinformatie.
BinckBank is een op Euronext Amsterdam genoteerde onafhankelijk online bank met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. BinckBank heeft ca. 500 medewerkers in dienst. De activiteiten van BinckBank vinden plaats in twee business units, Retail en Professional Services. BinckBank werd opgericht in 2000 en heeft thans bijna 250.000 rekeninghouders. Belangrijke data 2008*:

- Publicatie derde kwartaalcijfers 2008 : 24 oktober 2008
- Jaarcijfers 2008 : 9 maart 2009

- Eerste kwartaalresultaten 2009 : 28 april 2009
- Aandeelhoudersvergadering 2009 : 28 april 2009
- Ex dividend : 30 april 2009

- Record-date : 5 mei 2009

- Betaling dividend : 6 mei 2009

- Halfjaarcijfers 2009 : 27 juli 2009

- Ex interim dividend : 28 juli 2009

- Record-date interim dividend : 30 juli 2009

- Betaling interim dividend : 31 juli 2009

- Derde kwartaalcijfers 2009 : 30 oktober 2009
* Data onder voorbehoud
Persvoorlichting:
Jonneke van Staveren
Hoofd PR/IR
Telefoon: 020 - 522 0372 / 06 531 71 114
jvanstaveren@binck.nl
BinckBank N.V.
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam
www.binck.com