Ingezonden persbericht


Persbericht: IPH IPH

ICT-bedrijven eisen meer flexibiliteit

Onderzoek uitgevoerd in opdracht van IPH - Indian Programmers in Holland - wijst uit dat maar liefst 86% van de Nederlandse ICT-bedrijven hun programmeurs liever flexibel in zou willen zetten. Door regelgeving, krapte op de arbeidsmarkt en te hoge kosten ondervinden zij echter dat dit zeer moeilijk te realiseren is. IPH springt hier nu op in door programmeurs uit India naar Nederland te halen zodat zij hier op projectbasis kunnen werken voor een fractie van de kosten van Nederlandse ICT-ers. Lokaal outsourcen, zoals IPH dit noemt.

Robert van der Ley en Preet Chandhoke zijn twee ervaren internetondernemers, de een vanuit Nederland, de ander vanuit India werkzaam. Samen bespraken ze het probleem, hopend hier een adequate oplossing voor te vinden. Chandhoke is directeur van 01 Synergy, Van der Ley runt het Nederlandse Registered2.nl. De uitkomst hiervan is IPH: Indian Programmers in Holland. IPH zorgt voor hoog gekwalificeerde software specialisten en programmeurs die uiterst flexibel en op korte termijn kunnen worden ingezet. Uniek aan IPH is dat deze mensen op de locatie van het bedrijf aan de slag gaan, dus alleen niet op lange afstand. In de praktijk blijkt dit toch vaak het efficiëntst te werken, omdat er dan direct en persoonlijk overleg kan plaatsvinden.

IPH werkt vanuit een Amsterdamse vestiging, maar bedient vanuit daar bedrijven door heel Nederland. Deze unieke samenwerking maakt het voor bedrijven opeens heel eenvoudig om personeel daadkrachtig in te kunnen zetten en pieken en dalen doelgericht op te vangen. Op www.indianprogrammersinholland.nl kunnen bedrijven alle ins en outs van het "lokaal outsourcen" lezen.

Wilt u meer informatie over IPH, dan kunt u contact op nemen met Robert van der Ley.
Telefoonnummer : +31(0)20 7725885
Fax : +31(0)20 7723307
E-mail : info@indianprogrammersinholland.com
Website : www.indianprogrammersinholland.nl
Link persbericht : http://www.indianprogrammersinholland.nl/persbericht/ Persbericht IPH 9 September 2008


---- --